Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párommal 5 éve vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal 5 éve vagyunk együtt nagyon jó a kapcsolatunk de a szex az nem! Szeretem őt és ő is engem! De soha nem tud sex közben elmenni illetve nem ér hozzám olyan mintha undorodna tőlem! Mit tegyek? Ha rá kérdezek akkor azt tagadja!

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek köszönöm szépen!

2023. júl. 30. 15:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nálam pont fordítva volt együtt voltam egy csajjal jo volt minden kb

Csak mikor a szexről volt szó akkor mindig volt valami kifogás meg ha volt is sex nem úgy tette magát hozza mint korábban. Ki is derült utána hogy van egy harmadik ember is ! Szét is mentünk ra kb 2 hónapra könyörgött h jöjjünk újból össze !

3 évig voltunk együtt

30/f

2023. júl. 30. 17:10
 12/15 A kérdező kommentje:

Nekem nem ő volt az első és én sem neki volt egy barátja aki csak dugta és más!

Általában misziben illetve lovaglás van elojatekot szeretnék de nem enged semmit!

Se kézzel se orálisan se sehogy ettől undorodik!!!

2023. júl. 30. 17:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha még ki sem próbálta veled nem tudhatja milyen. Lehet rossz tapasztalata van vele. Ha az elején pedig engedte akkor most veled lehet a gond. Én azt szoktam, hogy tükörbe nézek és őszintén kérdem magamtól, hogy én lefeküdnék magammal ha más lennék? Ahhoz képest alakítom a külsőm
2023. júl. 30. 18:10
 14/15 anonim ***** válasza:
5 évet leéltetek így?
2023. júl. 30. 20:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne légy szívbajos. Állj elé és mond meg, hogy ki akarlak nyalni, van 1 heted, ha nem akkor szakítsunk. Igen, tudom, durva, de hidd el mind a ketten így jártok jobban hosszú távon.

Persze nincs rá garancia, hogy ezzel áttörsz egy falat, de egy próbát megér.

Ha attól parázol, hogy inkább szakít ne tedd, ha valóban szeret akkor bele fog menni. Ha nem akkor csak kellék vagy.

2023. júl. 31. 07:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!