Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit a párja megcsalta, hogy tudta meg? Hogy bukott le?
Mi az, ami gyanús volt?
Végül együtt maradtatok vagy nem?

Hirtelen napiszinten dugó volt minden alkalommal hazafelé jövet. Leellenőríztem útvonaltervezővel, de ha tyúklépésben is jött volna reg haza kellett volna érnie😃
Aztán amikor szóva tettem, túlóráznia kellett. Csak éppen reggel is elkezdett hajnalban bejárni a munkahelyére. Hehe.
És igen klasszikus jaj de fáradt vagyok megyek aludni este 8kor, de éjfélkor mégis nyomkodja még a telefont vagy csak úgy érkeznek az üzik rá és ha megkérdeztem ki az, kollégát es csak a gyerekem...volt a válasz.
Ennyiből már teljesen levehető.
Igaziból egy jó szemű nő vagy férfi azonnal észreveszi, ha megcsalják, mert nagyon hirtelen változik meg a másik. Csak épp az esetek nagy részében, mire valaki valakit is megcsal, már elég sok probléma van, ami miatt a megcsalt fél majdhogynem "szándékosan" lesz.rja mit is csinál, miért változik a másik.
Persze ha valaki él egy szep alomvilagban es mindig megmagyarazza miert valtozott a ferj/feleseg, akkor annak nagy pofara eses tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!