Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez doktor fétis? Milyen orvosi vizsgálatokhoz kell meztelenre vetkőzni?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja voltam urológia vizsgálaton (nem volt panaszom, a munkahelyem miatt kellett) nagyon paráztam tőle, eleve magánrendelésre mentem egy doktornőhöz mert nem akartam egy férfi előtt letolni a gatyát, de a doktornő nagyon szép és kedves de határozott volt persze igy is nagyon kínos volt a dolog, mégis azóta ezen agyalok, hogy újra szeretném átélni ezt vagy valami ehhez hasonlót. Amit találtam, hogy anyajegyszűrésen meztelenre kell vetkőzni, el is fogok menni, esetleg tudtok még valamit javasolni?2023. júl. 29. 11:46
1/8 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel szivesen leírom részletesen hogyan zajlott a vizsgálat.
2023. júl. 29. 11:55
2/8 anonim 

válasza:

Egyik vizsgálatnál sem kell meztelenre vetkőznöd. A betegirányításnál úgy osztják el a pacienseket hogy lehetőleg azonos nemű kezelőorvoshoz kerüljenek. Ha különbözik az orvos és a páciens neme akkor a protokoll szerint a vizsgálat során a vizsgálóhelységben kell tartózkodnia legalább még egy személynek (az asszisztensnek). Nem néz oda, de ott van fizikailag.
3/8 A kérdező kommentje:
2! Nem tudom hol élsz de ez nem igaz! Ismerősöm (férfi) például nemrég volt bőrgyógyászaton egy bizonyos problémával és doktornő azzal kezdte hogy vetkőzzön le meztelenre. Az aszisztens is nő volt.
2023. júl. 29. 13:38
4/8 anonim 

válasza:

Persze pocok, és ezt el is hisszük...
5/8 anonim 

válasza:

Gratulálok az aberrációdhoz, aminek következtében tovább nőnek a várólisták.
6/8 anonim 

válasza:

Ötös, el ne hidd neki! Ilyen nincs, csak fantáziál.🙂
7/8 A kérdező kommentje:
Fantáziák, amik megvalósulnak. Holnap megyek anyajegyszűrésre egy gyönyörű doktornőhöz. Szerencsére van egy anyajegy a farkamon is. :D
2023. aug. 1. 19:16
8/8 anonim 

válasza:

Persze, én meg egy T-rex vagyok.🤣
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!