Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hogyan borotváljátok lent?
Ha borotváljátok lent a szőrt akkor szőr növésének irányába húzzatok csak a borotvát?
Szabad a szőr növésének ellentétes irányába húzni? (Felfelé) mert szerintem úgy sokkal jobb lenne.
Mit használtok borotválkozás után, hogy lenyugtassátok a bőrt és ne pattogjon ki?

Visszafelé nem nagyon szoktam húzni.
Zacskónál meg úgy, ahogyan sikerül :D

Rossz ötlet. Valóban sokkal jobb lesz az eredmény, de csak par óráig. Utána sokkal durvábban kipattogzik, és 1-2 nap szenvedés következik.
Szálirányba kicsit borostásabb marad, és azután sem feltétlenül kellemes, de nekem sokkal jobb esztétikailág és érzésre is.
18f

Philips OneBlade a zuhany alatt ha még nem hosszú.
Ha már hosszú, arra van egy szintén Philips állítható férfi testtrimmelőm, amivel először megfelelően rövidre vágom, aztán jöhet a OneBlade.
Zuhanyzás után meg csak kamillás testápoló 'oszt cső🤟😁

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!