Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk hogyan borotváljátok lent?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk hogyan borotváljátok lent?

Figyelt kérdés

Ha borotváljátok lent a szőrt akkor szőr növésének irányába húzzatok csak a borotvát?

Szabad a szőr növésének ellentétes irányába húzni? (Felfelé) mert szerintem úgy sokkal jobb lenne.

Mit használtok borotválkozás után, hogy lenyugtassátok a bőrt és ne pattogjon ki?

2023. júl. 29. 08:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ellentétes irányban csak nagyon óvatosan, mert fáj mint a k*rvaelet. Én ugyan azt használom rá mint az arcomra.
2023. júl. 29. 08:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ellentétes irányba húzom, mert csak úgy lehet normálisan leborotválni. Nem használok utána semmit, esetleg ha megvágom magam, akkor after shave-et.
2023. júl. 29. 08:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Philips bodygroomer géppel, és nem nagyon kell utána semmi
2023. júl. 29. 09:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Visszafelé nem nagyon szoktam húzni.

Zacskónál meg úgy, ahogyan sikerül :D

2023. júl. 29. 10:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Philips onebladeel tolom le a zacsit meg borotvahabbal a rendes borotvámmal
2023. júl. 29. 10:42
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Epilátor+mandulaolaj vagy körömvirág krém.
2023. júl. 29. 12:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Rossz ötlet. Valóban sokkal jobb lesz az eredmény, de csak par óráig. Utána sokkal durvábban kipattogzik, és 1-2 nap szenvedés következik.

Szálirányba kicsit borostásabb marad, és azután sem feltétlenül kellemes, de nekem sokkal jobb esztétikailág és érzésre is.

18f

2023. júl. 29. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Philips OneBlade a zuhany alatt ha még nem hosszú.

Ha már hosszú, arra van egy szintén Philips állítható férfi testtrimmelőm, amivel először megfelelően rövidre vágom, aztán jöhet a OneBlade.

Zuhanyzás után meg csak kamillás testápoló 'oszt cső🤟😁

2023. júl. 29. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak a zacsit borotválom, a szeméremdomb marad. Eddig minden csajom azt nyilatkozta, hogy ott hagyjam meg, nem szeretnének teljesen csupasz csigát. Nekem is full kényelmes így.
2023. aug. 1. 16:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!