Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihagytam volna valami szexuálpszichológiai mérföldkövet?

Ha igy boldog vagy akkor oke, nem gaz.
Viszont ez akar lehet elkerulo kotodes is. Azaz, hogy az intimitast elkerulod. Rendelkezhetsz jo onkeppel de nem szeretsz erzelmekrol beszelni, se a tieidrol se maserol.
Ha errol nincs szo es tok okes vagy akkor ne stresszeld magad. Meg kit erdekel ha kimaradsz belole ha nem is mozgat mèg meg? Ha eljon az ideje akkor majd erdekelni fog.

Szerintem is lúzer vagy haver. Pont az ilyen hazug PC világ miatt van ennyi balfasz mint te..Az én koromban nem volt mert ha valaki balfasz volt elmondtuk neki..
Férfi is lett belőle...

Hogy ha jól érzed magad úgy ahogy most vagy, akkor felesleges ezen törnöd a fejed. A külső nyomás miatt meg ne menj bele semmibe, főleg úgy hogy tudod hogy nem éreznéd magad jól.
Nem hiszem hogy kimaradtál volna bármiből, 23 évesen még bőven fiatal vagy. Lehet hogy pár év múlva már lesz igényed kapcsolatra, lehet hogy nem. Ez mindenkinél máskor jön el. Ha kíváncsi vagy és próbát akarsz tenni akkor randizhatsz akár, de ez a saját döntésed, teljes mértékben.
Nem leszel attól több vagy kevesebb hogy szűz vagy és nincs igényed egy párkapcsolatra. Másik részről, a volt osztálytársaidat se feltétlen idealizáld és vedd úgy őket mint követendő példa...Az én környezetemben is voltak akik tiniként vagy a huszas éveik elején házasodnak, lett gyerekük, egyiknek sem lett jó vége.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!