Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért késhet neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért késhet neki?

Figyelt kérdés

barátnőmmel egy hete volt aktus, nem élveztem el közben és gumi is volt rajtam ezt a végén fel is fujtam a biztonság kevéért és nem láttam baját. a mensije 2nap mulva lesz 1hónap de neki minig megjön előbb. félünk hogy lehet terhes milyen jelek lehetnek ha vannak 1hét után. a teszt mennyire biztos egyhét után?

esteleg ás is okozhatja a késést ha igen mi? válaszokat előre is köszönöm4

2023. júl. 28. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
" a mensije 2nap mulva lesz 1hónap de neki minig megjön előbb." kicsit homályos, mit is jelent. de mindegy, ettől függetlenül ideje felnőni és érzékelni az idő múlását. Az emberek teste nem fog mindig ugyan úgy működni. Ahogy telnek az évek, öregszik a test, az anyagcsere lelassul, változik a ciklus, felléphetnek hormonális zavarok, stresszhatás, amitől késhet, nem fog 30 éven keresztül napra pontosan megjönni. Szerintem várjatok egy hetet, és ha nem jön meg neki, teszteljen. Ne parázzátok túl.
2023. júl. 28. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Az emberi szervezet nem egy robot, nem egy automata hogy napra pontosan működjön. Alapból teljesen természetes +/- pár nap csúszás. Kismillió oka lehet, olyan apróságok is tudnak rá hatni mint a stressz, a frontváltozások stb.
2023. júl. 28. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
1 héttel aktus után túl korai tesztelni, de a leírtak alapján teljesen felesleges is lenne. 1 millió oka lehet a késésnek. A szexről, fogamzásról, egyebekről viszont kicsit olvasgassatok már megbízható helyeken, szörnyű látni, milyen homályban vagytok alapvető dolgokat illetően.
2023. júl. 28. 19:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Most már kicsit pecsétel,holnap pedig venni fog tesztet
2023. júl. 29. 09:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Minek???
2023. júl. 29. 09:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Biztosra akar menni
2023. júl. 29. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem élveztél el, gumi is volt rajtad, elkezdődött pecsételéssel a menstruációja, és biztosra akar menni? Ezzel az erővel folyton csinálhatna tesztet.
2023. júl. 29. 10:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Próbálunk nem parázni és köszi a válaszokat
2023. júl. 29. 10:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!