Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexmániással együtt lenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexmániással együtt lenni tényleg nem fog menni hosszútávon?

Figyelt kérdés

A párom napi 5-6x is igényli ami eddig nem volt.

Több mint másfél éve vagyunk együtt és 7 hónapja élünk együtt. Előtte csak hétvégente volt szex vagy amikor jött mert messze éltünk egymástól, most viszont napi minimum 5 az biztos, hogy van.

Együtt élünk mostmár, együtt is dolgozunk de kb bárhol eszébe jut a szex én sokszor csak szájjal, kézzel elégítem ki de az neki kevés.

Úgy érzem ez már a munka rovására is megy és már szerinte is túl sokszor kívánja. Egyébként sportol ahol levezethetné a fölösleges energiát de nem segített a sport sem.

Nagyon félek tönkre megy a kapcsolatunk mert nagyon szeretem és egyikünk sem akar szakítani. Esetleg érdemes lenne felkeresni szakembert, hogy megoldódjon a probléma? Mert már nem tudom mit tehetnék. Nekem napi ennyi szex nagyon sok.

2023. júl. 28. 13:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Ha már szerinte is sok, akkor egyértelmű a terápia.
2023. júl. 28. 13:47
 2/18 anonim ***** válasza:
63%
A sport ponthogy növeli a libidót. Napi 5-6 betegesen sok…nekem ez egy hétre is bőven elég lenne. Te pedig nem egy szexjátékszer vagy, hogy akkor is kelljen csinálnod, mikor nincs kedved.
2023. júl. 28. 13:52
 3/18 A kérdező kommentje:

Azért sportol, hogy *kifáradjon" de tényleg semmit sem segített.

Szeretnék megoldást találni re de nagyon csak a végső esetben menne terápiára.

2023. júl. 28. 14:02
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Két eset van, vagy nem oldjátok meg vagy elmegy terápiára. Nincs semmi megoldom okosban megoldás, a terápia az egyetlen, ami segíthet.
2023. júl. 28. 14:32
 5/18 anonim ***** válasza:
51%
Ezen semmi sem segít,beteg,egy ösztönàllat
2023. júl. 28. 18:49
 6/18 A kérdező kommentje:

Leülök vele újra beszélni és javaslom neki a terápiát.

Egyre többet és többet kíván tőlem.

Direkt nem veszek fel semmi kihívóbbat de akkor is azt mondja kívánatos vagyok és már a munkahelyen is képes bepróbálkozni a szexel.

2023. júl. 29. 07:00
 7/18 gabor49 ***** válasza:
33%
hát én nagyon bírnam
2023. júl. 29. 07:39
 8/18 A kérdező kommentje:

7

Mások vagyunk nekem ez sok.

Te meg biztos találsz partnert akivel ezt bírhatod.

2023. júl. 29. 09:29
 9/18 anonim ***** válasza:
66%
Szerezz neki egy barátnőt 3asba aztán házhoz veszitek. És akkor felváltva tud használni
2023. aug. 1. 15:44
 10/18 A kérdező kommentje:

9

Maradunk mi ketten nálunk nem opció ez, kifejezetten taszít.

Nem használ engem sem nem egy mű*unci vagyok... Az én házamba pedig k*rva biztos nem jön.

Napi 2-3 szex megbeszéltük elég, aztán szépen ha nem megy felkeresünk szakembert.

2023. aug. 1. 16:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!