Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmániással együtt lenni tényleg nem fog menni hosszútávon?
A párom napi 5-6x is igényli ami eddig nem volt.
Több mint másfél éve vagyunk együtt és 7 hónapja élünk együtt. Előtte csak hétvégente volt szex vagy amikor jött mert messze éltünk egymástól, most viszont napi minimum 5 az biztos, hogy van.
Együtt élünk mostmár, együtt is dolgozunk de kb bárhol eszébe jut a szex én sokszor csak szájjal, kézzel elégítem ki de az neki kevés.
Úgy érzem ez már a munka rovására is megy és már szerinte is túl sokszor kívánja. Egyébként sportol ahol levezethetné a fölösleges energiát de nem segített a sport sem.
Nagyon félek tönkre megy a kapcsolatunk mert nagyon szeretem és egyikünk sem akar szakítani. Esetleg érdemes lenne felkeresni szakembert, hogy megoldódjon a probléma? Mert már nem tudom mit tehetnék. Nekem napi ennyi szex nagyon sok.

Azért sportol, hogy *kifáradjon" de tényleg semmit sem segített.
Szeretnék megoldást találni re de nagyon csak a végső esetben menne terápiára.

Leülök vele újra beszélni és javaslom neki a terápiát.
Egyre többet és többet kíván tőlem.
Direkt nem veszek fel semmi kihívóbbat de akkor is azt mondja kívánatos vagyok és már a munkahelyen is képes bepróbálkozni a szexel.
7
Mások vagyunk nekem ez sok.
Te meg biztos találsz partnert akivel ezt bírhatod.

9
Maradunk mi ketten nálunk nem opció ez, kifejezetten taszít.
Nem használ engem sem nem egy mű*unci vagyok... Az én házamba pedig k*rva biztos nem jön.
Napi 2-3 szex megbeszéltük elég, aztán szépen ha nem megy felkeresünk szakembert.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!