Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtatna szexuális döntéseden az, ha a másik fél rossz helyesíró?
Figyelt kérdés
2023. júl. 28. 11:50
1/9 anonim 

válasza:

Aki nem nyerne Kazinczy-díjat,azzal èn nem bújok ágyba!
2/9 anonim 

válasza:

Rossz a helyesírás esetén, „nyelvtannal” kezdődne az ismerkedés. xD
3/9 anonim 

válasza:

Nem ebben szoktam mérni elsődlegesen a hölgyeményeket, de attól a nőtől megrettentem, aki kockás papíron nekem írt levelében megkérdezte tőlem, hogy "Szerec discoba járni?"
-Valami azt súgta ekkor nekem, hogy jobban teszem, ha "lapozok"...
5/9 anonim 

válasza:

A szexuális döntésig el sem jutok ilyen emberrel. Aki nincs velem legalább egy szinten, az nem potenciális partner.
6/9 anonim 

válasza:

#3 igazából az nem kockás lap volt hanem négyzetrácsos 🤣
8/9 anonim 

válasza:

#7: A helyesírásra odafigyelni nem sznobság, hanem igényesség.
9/9 anonim 

válasza:

Sőt! Nem is kell leírnia. Elég,ha kimondja,hogy "kelletett". Már mehet is útjára. (Még leírni is fájt).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!