Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsánat ha rossz kategóriába teszem fel a kérdésem, de. Biológiailag nő vagyok, viszont férfinek érzem magam úgy 16 éves korom óta. Más is van ezzel így? Hogy "birkóztok" meg vele?
Figyelt kérdés
Most 24 éves vagyok. Rövid a hajam, férfi ruhákat hordok. Androgün arcom van ami jelen esetben előnyömre válik.2023. júl. 27. 23:08
1/10 anonim 

válasza:

Én is így vagyok. Úgy viselkedem, úgy mozgok, reagálok sokszor, mint egy férfi. Jobban érzem magam férfias ruhákban. Hogy hogy kezelem? Sehogy. Én ilyen vagyok. Aztcsinálom, ami jól esik. Nem feltűnősködöm, nem problémázom, csak elvagyok. Élem az életem. Mi olyan rendkívüli, hogy meg kellene birkóznom vele?
2/10 anonim 

válasza:

Segíteni nem tudok, de azt tanácsolom, hogy a fideszbe ne akarj belépni.
3/10 anonim 

válasza:

2-es,Fideszes meleg vagyok..S meglepődnél mennyi értelmes diplomás meleg jobboldali.
4/10 anonim 

válasza:

Ha nem akarsz nemet váltani akkor mi a gond?
Vannak olyan nők akik férfinak néznek ki és úgy viselkednek? Általában leszbikusok
5/10 anonim 

válasza:

3: Ezen azért meglepődnék tekintve, hogy Orbán Viktor az egész politikai karrierjét, a szexualítás, de különösen a homoszexualítás üldözésére építette fel.
6/10 anonim 

válasza:

Pedig lölövel olyan szép pár lennének
7/10 anonim 

válasza:

Meleg lehet, de hogy értelmes... 😂
8/10 anonim 

válasza:

Nem szeretnék ezer kérdést ideirni, ha gondolod, írj rám
9/10 anonim 

válasza:

Sehogy nem kell kezelni, neked ez a természetes aztán kész. Vannak akiknek ez tetszik, tomboyok, stb.
10/10 anonim 

válasza:

Kedves 5!Nehezen rakhatta ha a fia is meleg..Néha érdemes pár dolognak utána nézned..Én melegként itthon még mindig nagyobb biztonságban vagyok mint Berlinben.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!