Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlőség felnőtt korban mennyire normális?
Sokan kamaszként azok és később elveszítik ezt a tulajtonságukat. De hogyan marad meg ez a tulajdonság felnőtt korban? Gondolok itt a 20-as 30-as korosztályra.
Én srácként suliban is az voltam és most 31 évesen a munkahelyemen is az vagyok az öltözőben, zuhanyzóban.
A párom előtt simán vagyok meztelen. De mások elött még alsógatyában is szégyenlős vagyok, pedig testileg nem lenne rá okom hiszen vékony alkatom van.
Feltételezem nőknél ez gyakoribb, de férfiként ez sokkal cikibb érzés.

Szerintem a meztelenség természetes dolog ilyen helyen, nincs ok a szégyellősködésre. De mindenkinek más a komfortzónája.
Nincs gond egyikkel sem.

Nem csak kortól függ
Én pl 15 évesen se voltam szégyenlős a tesi vagy uszoda zuhanyzóban simán öltöztem hogy közben vagy 30an láttak meztelen de pl látok 40es embereket akik úszónadrágban tusolnak úszás után
27/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!