Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal július 8. An es 15 én voltam együtt mindkettőnkenek ez volt az első óvszerrel védekeztünk de két napja nem jön meg és semmi jelét nem látom. De olyan tüneteim vannak hogy allhasi fájdalom sokat korog a hasam es fel vagyok puffadva?
Figyelt kérdés
Előző héten pedig roszul voltam miután ettem de lehet a stressz miatt. Sőtt előző héten rengeteget mozogtam lehet ez az oka vagy terhes vagyok? Első sex után nem jön meg?2023. júl. 27. 11:39
1/6 anonim 

válasza:

Ha védeztetek óvszerrel, nem vagy terhes. Bármitől késhet, akár a stressztől is. Szóval csak nyugi. :)
5/6 anonim 

válasza:

Mennyi csökkentett képességü van itt tényleg.😂
6/6 anonim 

válasza:

Mert az alhasi fájdalom, és a puffadás az nem lehet a menstruációtól? Pedig barátnőmnek mindkettő elég gyakran van mensi előtt.
Egyébként nem kell félni, meg fog jönni, két nap késés az még semmi. Főleg, hogy az első szex könnyen bele tud szólni ebbe.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!