Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A BDSM szubkultúra miért visel bőr ruhákat?
Ezeket a tipikus fénylő fekete bőr ruhákat viselik. De nem értem miért és honnan jön ez.
Mi értelme van ennek az egész testet fedő fekete ruhának?
Meg mik ezek a maszkok is? Miért nem lehet látni a másik arcát?

Egyesek azért hordják, mert szimplán jól néz ki, kiemeli a test formáját.
Mások pedig azért, mert ez a fétisük, imádják az anyagot.
A maszkok: szubokon akár az emberi méltóságtól való megfosztására, az emberi arcának elfedésére is szolgálhat. Vagy csak szimplán jól néz ki, vagy tetszik nekik az anyag.

Elég nagy átfedések vannak. Szerintem az olyan, mint "BDSM szubkultúra" nem visel bőr cuccokat. A BDSM/fetish bulikon persze nagy a keveredés, sokan hordanak sok mindenfélét.
Hétköznapokon aki bőr ruhákat hord, az alapvetően valamilyen divatot követ. Vagy része a szubkultúrának, vagy nem, lehet hogy sokat nem is tud róla.
A maszkok szerintem akkor érdekesek ha
1. megjelenítenek valamilyen szerepet, pld kutyának is néz ki
2. eseményeken esetleg felvételek is készülnek, és a részt vevők nem akarják, hogy még véletlenül is vissza lehessen élni az identitásukkal a polgári/üzleti életben.

"A BDSM szubkultúra miért visel bőr ruhákat?"
Úgy általában a BDSM szubkultúra nem visel se bőrruhákat, se maszkokat.
Azok, akiknek bőr fétisük van, vagy maszkosok, azok viselhetnek a hétköznapokban vagy szeánszokon, egyéb BDSM-alkalmakkor, míg másokról meg nem mondanád hogy érdekli őket. Rólam se mondod meg, ha találkozunk az utcán.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!