Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik, mennyire jó érzés a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, mennyire jó érzés a nő mellére élvezni? És ha saját kézzel veri a nő a mellére? Minden férfinek bejön ez a dolog?

Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon jó, így is úgy is! Ha utána szétkeni a mellein az még izgibb :) F.
2023. júl. 26. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Isteni érzés, nekem az egyik kedvenc elélvezési módszerem. Nyilván minél nagyobb cickók, annál élvezetesebb, de még a kicsi mellekre is nagyon jó nekem. Az arcraélvezéstől is jobban szeretem. Magamnak jobban szeretem kiverni a végén, de ha ügyes a csaj, úgyis nagyon jó, ha ő veri ki (sokan nem csinálják túl jól kézzel, és azért nem olyan jó).
2023. júl. 26. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon izgató látvány, főleg, ha szét is keni, és izgatja vele a bimbóit, de csak akkor, ha ő kéri, és látom rajta, hogy élvezi is.

Magamtól nem kérném, mert csupán az, hogy oda megyek el, szinte ugyan olyan, mint bárhova máshova.

2023. júl. 26. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez izgató igen, volt ilyenben részem.
2023. júl. 26. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyet kell értsek, nagyon izgató! De csak akkor, ha ő teszi magától vagy kimutatja, hogy élvezi, izgatónak érzi, ha oda verem! Amint nekem kell kérnem, eléggé elszál az ihlet. Bírom azokat a nőket, akik élvezik a spermát, annak látványát, érintését. Kegyetlenül kiábrándítók azok a nők, akik undorral vannak a sperma iránt, akiken látszik, csupán elviselik, majd rohannak a fürdőszobába lemosni. Ha nem szereti lenyelni az nemigen zavar. Amennyiben a szájába sem kerülhet, az már zavaró, hiszen szuper orál közben elélvezni. Ezeket még elviseli az ember, ha a kapcsolat minden más téren passzol. De aki még a testén sem viseli el, az nálam felejtős.
2023. júl. 26. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván mellszex után jó ott elélvezni nagyon.
2023. júl. 26. 17:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon izgató tud lenni, ha a partnerem a melleivel ingerli, játszik a farkammal, a végén pedig ráélvezhetek. A legjobban azt szeretem, amikor csak a melleit használja a kényeztetésemre. Sajnos ritkán kerül erre sor...
2023. júl. 27. 22:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!