Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne azt higyjék hogy masztizok?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és allergiás, szóval általában zsepi mindig van körülöttem. És aki tudja milyen az allergia tudja miről beszélek. Félreérthető hogy mindig a kukám tele van, vagy körülöttem van.
2023. júl. 26. 01:46
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom csak tudja családod is hogy allergiás vagy....
2023. júl. 26. 03:11
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Szerezz barátnőt.
2023. júl. 26. 03:40
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

1.tudják hogy allergiás vagy és az mivel jár

2.tudják hogy bármit mond egy fiú igy is úgy is maszturbál 0-24

2023. júl. 26. 04:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Eloszoris ne hagyd szanaszet a zsepijeidet. Foleg ha belehokiztal. Utobbinak szaga lehet.

Masodszor minden fiu hokizik, ha normalis szuleid vannak nem is foglalkoznak a temaval, tudjak, hogy csinalod, annyi idosen ok is kb ugyanazt tettek.

2023. júl. 26. 05:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy azt hiszik recskázol? Ha allergiás vagy akkor tudják hogy sokat fújod az orrodat és nyilván hallják is az orrfújást. Meg amúgy is tudják hogy maszturbálsz, hiszen minden fiú maszturbál. Szóval ne aggódj emiatt.
2023. júl. 26. 08:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt, amikor beteg voltam, szanaszét voltak a zsepik az ágyam mellett

Igaz, egy spermás nem volt köztük

Én is aggódtam, hogy azt hiszik olyan, de felesleges

2023. júl. 26. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Verjed valójában is, és ha azt hiszik, hogy recskázol, egészségükre. Ez nem egy rossz dolog.
2023. júl. 26. 16:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát de én nem maszturbálok mindig, épp ez a vicc benne. Zuhany alatt szoktam heti 1-2x.
2023. júl. 27. 00:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!