Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne azt higyjék hogy masztizok?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok és allergiás, szóval általában zsepi mindig van körülöttem. És aki tudja milyen az allergia tudja miről beszélek. Félreérthető hogy mindig a kukám tele van, vagy körülöttem van.2023. júl. 26. 01:46
1/8 anonim 

válasza:

Gondolom csak tudja családod is hogy allergiás vagy....
3/8 anonim 

válasza:

1.tudják hogy allergiás vagy és az mivel jár
2.tudják hogy bármit mond egy fiú igy is úgy is maszturbál 0-24
4/8 anonim 

válasza:

Eloszoris ne hagyd szanaszet a zsepijeidet. Foleg ha belehokiztal. Utobbinak szaga lehet.
Masodszor minden fiu hokizik, ha normalis szuleid vannak nem is foglalkoznak a temaval, tudjak, hogy csinalod, annyi idosen ok is kb ugyanazt tettek.
5/8 anonim 

válasza:

Miből gondolod hogy azt hiszik recskázol? Ha allergiás vagy akkor tudják hogy sokat fújod az orrodat és nyilván hallják is az orrfújást. Meg amúgy is tudják hogy maszturbálsz, hiszen minden fiú maszturbál. Szóval ne aggódj emiatt.
6/8 anonim 

válasza:

Nekem is ez volt, amikor beteg voltam, szanaszét voltak a zsepik az ágyam mellett
Igaz, egy spermás nem volt köztük
Én is aggódtam, hogy azt hiszik olyan, de felesleges
7/8 anonim 

válasza:

Verjed valójában is, és ha azt hiszik, hogy recskázol, egészségükre. Ez nem egy rossz dolog.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát de én nem maszturbálok mindig, épp ez a vicc benne. Zuhany alatt szoktam heti 1-2x.
2023. júl. 27. 00:17
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!