Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buli előtt elfelejtettem fogat mosni, lehet ezért állt tovább a lány?
Figyelt kérdés
Kisiettettek a fürdőből zuhanyzás után, elfelejtettem visszamenni. Táncoltam és beszélgettem egy csajjal, aki azt a benyomást keltette, nem csak táncolni jött. Aztán tovább állt. Van ilyen, volt már ilyen, csak eszembe jutott múlhatott-e ezen. Előtte reggel mostam fogat, alkohol a buli előtt fogyott bőven.2023. júl. 25. 15:38
1/4 anonim 

válasza:

Hát akkorra már jól bebüdösödhetett. Persze h elmenekul.
2/4 anonim 

válasza:

S a rágógumit sem ismered? Pajti' attól hogy egy nő táncol, beszélget valakivel egy buliban még nem jelenti hogy akar is tőle valamit. Lehet 10 pasival flörtöl egy partiban de nem fog csak eggyel "többe" bonyolódni, de lehet eggyel sem.
Mindenesetre a büdös szájszag nem éppen a legvonzóbb tulajdonság - kuka.
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem te már a buli előtti héten nem mostál fogat 🤣
4/4 anonim 

válasza:

A fogsorodat visszatetted a szádba?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!