Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexeltetek már szűz fiúval? Ha igen, hogy bírta az első alkalmat, mennyi ideig? Hányszor ment el első alkalommal? Hány ilyen fiútok volt? Hány évesek voltatok és mennyi a fiú?
Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 18:49
1/9 anonim 

válasza:

Egyszer, irtó béna volt, kb. 5 perc maszatolás után vége lett. Felöltöztem, és otthagytam. Soha többet szűzzel.
2/9 anonim 

válasza:

Kétszer is!
Az egyik egy pár húzás után elélvezett, a másik csak 2-3 perc után. Kis pihi után jöhetet a következő menet.
Az elsőnél mindketten 18 évesek voltunk, a másodiknál én 19 voltam, a fiú meg 21.
3/9 anonim 

válasza:

Igen tobbszor is, hat volt olyan mikor kb hozza se ertem es elelvezett
5/9 anonim 

válasza:

Igen
Az elso menetet kb 1 percig, de lehet annyi se volt (nem vicc)
4x elvezett osszesen
6/9 anonim 

válasza:

Amikor éppen toltam be, máris a gumiban volt a nedvem. Később rendeződött.
Mindketten szüzek voltunk.
7/9 anonim 

válasza:

Első alkalma volt, 2 perc és bummm el se akartam hinni hogy ennyi volt. Bocsánatot kért, mondta másodjára jobban fog menni. 2 és fél perc, bumm. Na harmadik alkalom már nem volt.
8/9 anonim 

válasza:

2x vettem el férfi szüzességét.
Az egyik bírta kb 10 percig (kocsiban dugtunk télen éjszaka a hidegben) , a másik meg ahogy belém tolta, már élvezett is. Mindenki más. 26n
9/9 anonim 

válasza:

Amint beleültem, rögtön elsült. 3 menet volt első alkalomkor. Én 22, ő 18 volt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!