Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy hetero lányból lehet meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hetero lányból lehet meleg?

Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 16:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nyilvan ha kamuzni akarnek nem irtam volna le
2023. júl. 24. 19:51
 12/19 anonim ***** válasza:
De ennek mi köze a kérdéshez?
2023. júl. 24. 20:22
 13/19 anonim ***** válasza:
18%
Persze, bármelyik mai ostoba, átmosott agyhelyű kis ostobikából lehet divatleszbi.
2023. júl. 24. 20:28
 14/19 A kérdező kommentje:
Az a köze hogy hetero volt
2023. júl. 24. 20:49
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 Akkor vagy még nem ébredt rá, vagy biszex
2023. júl. 24. 20:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez szerintem nagyban függ attól, hogy ki mennyire nyitott.

Én 20 vagyok, soha nem volt dolgom lányokkal, de nem zárom ki a lehegőségét. Nem taszít, de nem is vonz. Szóval nem tudom.

Magamtól soha nem fogok egy lánnyal sem kikezdeni, de ha az irányomban tapasztalnék ilyen közeledést, lehet nem utasítanám el élből.

20L

2023. júl. 24. 21:03
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

1: Az Ilyeneket visszalehet tériteni. Ha később egy nő molesztálja, akkor újra a férfiakat fogja szeretni. Szerencsére az emberek ilyen egyszerűek, bármivé átmolesztálhatok.

Ha androidos telefon molesztál valakit, akkor ájfonos lesz, és fordítva.

2023. júl. 25. 04:12
 18/19 A kérdező kommentje:

Na ez most jo volt😂😂

Hat nalunk is egyszer talalkozott egy fiuval aki vele csalta a baratnojet szerencsere egyszer talalkoztak csak csokon kivul nem volt semmi utanna annyiba maradt es megcsokoltam es azota egyutt vagyunk…tobb mint 1 evig nem fekudtunk le sem nem eroszakoskodtam vele megvartam meg o akarja ezt az egeszet

2023. júl. 25. 05:28
 19/19 A kérdező kommentje:
Viszont az anyja testvere is novel elt ugy hogy ferjes asszony harom gyerekkel
2023. júl. 25. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!