Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetero lányból lehet meleg?

Ez szerintem nagyban függ attól, hogy ki mennyire nyitott.
Én 20 vagyok, soha nem volt dolgom lányokkal, de nem zárom ki a lehegőségét. Nem taszít, de nem is vonz. Szóval nem tudom.
Magamtól soha nem fogok egy lánnyal sem kikezdeni, de ha az irányomban tapasztalnék ilyen közeledést, lehet nem utasítanám el élből.
20L

1: Az Ilyeneket visszalehet tériteni. Ha később egy nő molesztálja, akkor újra a férfiakat fogja szeretni. Szerencsére az emberek ilyen egyszerűek, bármivé átmolesztálhatok.
Ha androidos telefon molesztál valakit, akkor ájfonos lesz, és fordítva.
Na ez most jo volt😂😂
Hat nalunk is egyszer talalkozott egy fiuval aki vele csalta a baratnojet szerencsere egyszer talalkoztak csak csokon kivul nem volt semmi utanna annyiba maradt es megcsokoltam es azota egyutt vagyunk…tobb mint 1 evig nem fekudtunk le sem nem eroszakoskodtam vele megvartam meg o akarja ezt az egeszet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!