Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor ujjaznak és nyalnak akkor hirtelen forróságot érzek és elkezd a hüvelyemből spriccelni vmi. Kb 10-15 másodpercig. Veletek előfordult már?
Figyelt kérdés
2008. dec. 31. 14:10
1/9 anonim válasza:
valószínű orgazmus... örülj neki :)
2/9 anonim válasza:
valószinü orgazmus de ha ezt nem tudod kisanyám akkor szerintem szexuális életet se élj mert gyerek vagy!
3/9 anonim válasza:
ezt hívják női ejakuálciónak. általában 2-3 cseppről van szó, de van hogy vizelettel párosul, és ez eltarthat 10 másodpercig. És örülj neki h van.
4/9 anonim válasza:
Ahogy a 3. válaszoló már írta, ez női ejakuláció.
Viszont az első két válaszoló kicsit félreinformál: ejakuláció nem feltétlenül jár együtt orgazmussal és fordítva sem.
5/9 anonim válasza:
szia ezt,hogy érted mikkor ujaznak és nyalnak egyszere több pasival is vagy:)?
6/9 anonim válasza:
És miért is ne lehetne egyszerre ujjazni meg nyalni is? Én is szoktam, pedig egyedül vagyok...
7/9 anonim válasza:
egy kis off: akkor te nagyon hajlékony vagy.
8/9 anonim válasza:
előző vagyok... miért kell hajlékonynak lennem?! 69-ben tudom mindkettöt!!! ha nem hiszed, próbáld ki velem...
9/9 anonim válasza:
én nem azt mondtam,hohy egyszere nem lehet mindketött! hannem én ugy értettem ,hogy többes számba beszél a kördö!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!