Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a pedofília ennyire elterjedt?
Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 17:29
1/8 anonim 

válasza:

A selejt nem hullik el, mert az orvosoknak hála tovább élhet.
2/8 anonim 

válasza:

Az hogy már a kezdetek óta velünk van. A római császárok is tartottak gyerek szeretőket. De a közel keleten simán vannak olyan helyek hogy 13 éves gyerekeket vesznek feleségül +30-40-es emberek. Valahol ez a normális (sajnos).
3/8 anonim 

válasza:

A 13 éves már menstruál. Az már nem pedofília, csak hogy tudd 😉
4/8 anonim 

válasza:

Sokkal elterjedtebb lenne ha 30 éves kort határoznák meg a felnött kor kezdetének:-)
Egyébként semennyivel nem elterjedtebb mint régen. Csak ha történik egy ilyenben lebukás Szváziföldön akkor az eljut hozzád is a hiradásokbol.
5/8 anonim 

válasza:

Na én 11 évesen menstruáltam, akkor már az is jó? Ez nem érv, egy 13 éves az gyerek, max kiskamasz. Akárhogy öltözzenek a kislányok, lehet látni az arcukon, hogy gyerekek. Itt is b@szki milyen emberek vannak... Beteg agyúak mindig voltak, mindig lesznek, szerintem sem lett több, csak már könnyebben kiderül.
7/8 anonim 

válasza:

Mert ez a gyerekkorban a gyerekek egymásiránti vonzalmakor, tetszésekor kialakulo szexualítás, tehát lényegében mindenkiben természetes módon kialakul.
8/8 gabor49 

válasza:

nem terjedt el csak keveri tinik iranti vonzalommal holott egy pedofil kizarolag fejlettlen gyerekekhez vonzodik és nem tinikhez
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!