Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyitott kapcsolatot általában ki szívja meg jobban: a nő vagy a férfi?

A nyitott kapcsolat egy közös megegyezés eredménye!
Senki sem szív, mert közös akarattal vállalják a poligámiát!

A nyitott kapcsolat akkor tuti, ha tudsz csajozni, mert másképp úgy jársz, mint a kollégám.
Belement a hülye, mert azt hitte, hogy majd milyen jó lesz, aztán az lett a vége, nőt nem látott, a feleségét meg péntek-szombat más hajtotta.

A férfi
A nőknek sokkal több lehetőség van a szexre
Egy nyitott kapcsolatban, a pasi jó ha pár havonta be újit valakit, a csaj kb minden nap tud.

Az a fél, akinek nagyobb az egója, vagy az, aki nem tudja, hogy mi az a szeretet és összekeveri a birtoklással. Ez tényleg általában jobban igaz a férfiakra, mint a nőkre, mivel sajnos a három világvallás útmutatása is manapság a monogámia és a férfiuralom felé vezet, de közel sem mindig a férfi jár rosszabbul.
A harmadik válaszoló írta meg helyesen, hogy normális esetben senki sem szív.
4., azért ez nem jellemző, ez pont ugyanúgy lehetett volna fordítva is...
5. Kérdés, hogy a kollegád miért nem tudott csajozni... Tehát ez megint csak nem az átlagos eset.
6., remélem, ki is leszel moderálva, ilyen globális kijelentésekre csak hasonlót tudok mondani: minden férfi meg disznó. Nem, nem minden férfi, ahogy nem is minden nő az, amit te írtál.
7. nem értek egyet az érveléseddel. Egy férfi pont ugyanúgy beleeshet másba, a teherbe esés esélye viszont tényleg problémás egy nyitott párkapcsolatban, ennyiben igazad van.
8. Abszolút nem igaz, hogy a nőknek több esélyük van a szexre, ez attól függ, hogy milyen nő és milyen pasi. Én ismerek ilyet is, olyat is, szóval óvatosan az általánosításokkal mindenki!

Én két nyitott házasságról tudtam a környezetemben, mindkettő azzal végződött hosszú távon, hogy a nő bepasizott és lelépett. Másmilyen forgatókönyvet nem láttam.
Továbbmegyek: én nőként kalandozhatnék, a párom felajánlotta, egyoldalúan, tehát ő nem akarna mással kavarni. De én nem akarom, mert ismerem magam annyira, hogy nekem akkor jó a szex valakivel, ha fejben is megfog, jókat tudunk beszélgetni, van köztünk bizsergés. Ha meg ezek megvannak, akkor többre vágynék puszta szexnél. Márpedig a párommal mindez megvan, akkor minek kéne más? Úgy benne vagyok többesben, ha ő is jelen van, mert akkor ő indít be, de mással IS ki tudom élni, ez a része izgat is. De hogy nélküle legyek mással, arra egyáltalán nem vágyom. Ha vágynék, az régen rossz lenne mindkettőnknek. Egy pasi tud érzelemmentesen dugni, a nők ritkán...

9 - Tökéletes amit írtál!
Mi ugyan nyitott kapcsolatban élünk, de nem a külön kalandozós formában, hanem mindig együtt kalandozunk a többes világában.
Külön kell választani az érzelmeket és a szexet. Nem könnyű eleinte, de úgy érzem hogy nekünk sikerült.
7 éve élünk így.
Ez idő alatt a párom is lefeküdt tőlem sokkal jobb nővel, és én is lefeküdtem tőle jobb pasival. De ez egymás előtt bőven belefér.
Láttam őt pl. az egyik pár hölgytagjával úgy összegabalyodva, hogy azt hittem soha nem száll ki belőle. És ő is látott már egy korosodó csődörrel, amikor eszement sorozat-orgazmusom volt. De hát az ilyenekért csináljuk.
Külön (nélküle) soha nem feküdtem, és nem feküdnék le senkivel. És ő sem.
Miért tenné?
Ha ő pl. kinéz egy "bombázót", akit szeretne megkapni, akkor rám számíthat, segítek neki az ágyunkba csalogatni. Legtöbbször sikerül is...
Én is néztem már ki egy szuperül kinéző kollégáját, be is szervezte, de hatalmas csalódás volt számomra a teljesítménye. Van ilyen (is).
Amióta így élünk, nem volt hangos szó a házunkban.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!