Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki próbált már szájpecket, segítene?
Még nem próbáltam szájpecket használni, de mindketten benne lennénk a párommal abban, hogy kipróbáljuk (én hordanám).
Milyen kialakítást érdemes kipróbálni elsőként, mi a különbség köztük? Főleg tapasztalat érdekelne, köszönöm!

Szia!
Az én hordanám kit takar? Csak mert gyanítom ezzel arra szerettél volna célozni hogy a pár női vagy férfi tagja fogja viselni, de végül erre nem tértél ki. Ez csak azért is fontos, mert a nők "szájmérete" általában kisebb mint a férfiaké, és elég fontos, hogy mekkora a mérete a szájpeceknek. Ha nő vagy akkor 4cm átmérőnél ne legyen nagyobb elsőre (később lehet kísérletezni nagyobb méretekkel is, csak azok már inkább komolyabbak), ha férfi akkor lehet elsőre 4.5 akár 5cm is.
Elsőre javaslom golyóst/labdást válasszatok, majd később ha bejön akkor kísérletezhettek karikával, zablával.
Fontos még hogy milyen a szíj, nézzétek azt is, hogyha kellően megszorítod (azért hogy ne tudd kitolni a szádból a nyelveddel) akkor be tud vágni a szíj a szád szélébe, ami egy idő után nem kellemes. Erre vagy minőségi bőr kell, vagy gumis kialakítás.
A többi része (szín, lehessen-e lakattal zárni stb) már csak részletkérdés.
Ha olcsót szeretnétek akkor rendeljetek aliexpress/eBay oldalakról (első próbálkozásra jó lesz), ha meg komolyan gondoljátok akkor pl:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!