Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz ebből valami?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz ebből valami?

Figyelt kérdés

Nincs párom. Unom a netes ismerkedést.

Sztem a valóságban jobb ismerkedni....

Tudom milyen pasi kell, egzisztencia számomra nagyon fontos. A szex is és a külső.

Én már tudatosan olyan helyekre járok és ülök be, ahol hozzám hasonló pasik vannak...

Tegnap előtt oda jött hozzám egy jó képű férfi ismerkedési szándékkal, egyből bejött a külseje.

Kávéztunk, ettünk, ittunk, sétáltunk, 2 órát ültünk a kávézóban és megcsókolt, amit hagytam. Megvolt az a bizonylatot kémia köztünk.

Este nem bírtunk magunkkal és megtörtent a szex is .

Mivel nem vagyok már 14 éves... és végre jött egy normális pasi, aki külsőleg tetszik lefeküdtünk egymásal, ami fantasztikus érzés volt.

4 menet történt kisebb nagyobb szünetekkel, és különböző pózokban.

Én nagyon boldog voltam azóta is minden nap beszélünk....

2023. júl. 21. 20:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

Szép mese

Most jobb érzés hogy elmondtad?

2023. júl. 21. 20:46
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Hát mennyi vagy? 15? Mi a kérdés?
2023. júl. 21. 20:47
 3/14 A kérdező kommentje:

A volt párommal nem volt ennyire jó a szex... és ez volt életem első reggelig tartó szeretkezése szexe...

Romantikus volt és vad

Mind a 4 menet különböző....

2023. júl. 21. 20:47
 4/14 A kérdező kommentje:
Még soha nem történt velem ilyen jó volna ha komoly kapcsolat lenne :)))) és nem csak átmeneti
2023. júl. 21. 20:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a pasit, mi honnan tudjuk?

Azt tudni kell hogy a bulihelyekre a legtöbb pasi dugni jár és nem a gyerekei anyját fogja keresni ilyen helyen. Itt a nők csak eszközök.

2023. júl. 21. 23:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom.
2023. júl. 21. 23:24
 7/14 A kérdező kommentje:

Ez nem bulihely volt .

Sétány éttermekkel, kávézókkal tele

2023. júl. 21. 23:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Minden nő k...a, minden férfi csak a szexet akarja. Gondolom nem ilyen szimtű bölcseleteket kasrsz hallani.
2023. júl. 21. 23:41
 9/14 A kérdező kommentje:

Akkor is jobb előben a valóságban ismerkedni mint a neten

Csak ez volt az első ilyen ....

Ha kívánom a szexet és tetszik is miért ne....nekem nincs senkim és válogatós vagyok

2023. júl. 21. 23:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező?
2023. júl. 21. 23:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!