Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel nagy darab vagyok és kb úgy 120-130kg ezért péniszemnel van egy kis -(zsír/háj) kinek mi.. ezáltal péniszem se nagy a kérdésem hogy ha fogynék a péniszem is nőne? vagy valamivel nagyobb lenne? vagy marad ilyen kicsi?
Figyelt kérdés
2023. júl. 21. 17:28
1/6 anonim 

válasza:

Nem lenne nagyobb, de lehet azt éreznéd, hogy az, mert kevésbé fedné zsír..
2/6 anonim 

válasza:

Ha lefogynál azzal csak nyernél minden szinten. Egy-két centit talán ott is.
3/6 anonim 

válasza:

Nem kis brutàlis zsirréteg miatt kicsi..
4/6 Noren1989 

válasza:

Szerintem a 8centiből simàn lenne 12.
Én speciel vékony faszi vagyok, 18+os kupakkal.
Sajnàllak kicsit.
5/6 anonim 

válasza:

Attól függ, hova rakódott a zsír. Van akinek hatalmas hasa van, de az ágyeka nem olyan zsíros, van akinek nem hatalmas a hasa, de nagyon hájas, és a farka is elveszlődik benne. Van egy haverom, aki a második kategóriába tartozik, szinte ki kell piszkálja a farkát a hájból, de ami problema, hogy neki nem is keményedik meg rendesen, ha kiveri, akkor is puha. Emiatt nincs is barátnője, néha eljàr fizetöshöz, aztán az örömmel leszopja (szex nem megy).
De ha neked feláll rendesen, akkor nincs gond, sok csaj imádja a nagydarab pasikat.
6/6 A kérdező kommentje:
5# azzal gond nincs felál működik rendesen csak zavar ez
2023. júl. 22. 01:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!