Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fleshlight miért nem annyira jó mint írják?
Figyelt kérdés
Vettem egyet hogy megprobáljam milyen de nekem nem volt olyan átütő mint sokan írják. Valamit rosszul csinálok vele?2023. júl. 21. 15:45
3/11 A kérdező kommentje:
Persze jo sok sikositot:D
2023. júl. 21. 15:49
4/11 anonim 

válasza:

Kicsit udvarolni kell neki hogy rendesen felizguljon.
5/11 anonim 

válasza:

Melegítsd meg meleg vízben aztán síkosítózd be,tedd az ágyra és tegyél rá egy parnát. Feküdj rá és úgy dugd. Nem igaz hogy nem lesz jó érzés.
6/11 anonim 

válasza:

mi az ami nem jon be vele? milyen erzes?
7/11 A kérdező kommentje:
Igazábol nem olyan rossz de nem sokkal jobb a sima masztinál, nem érzem a nagy különbséget
2023. júl. 21. 19:38
8/11 anonim 

válasza:

vedd ki a tokjából és próbáld úgy. annyira durva élmény hogy kb 1 perc alatt elmentem, pedig nem szokásom
9/11 anonim 

válasza:

Igen, a tokjaba ne hagyd benne, mert ugy nem elvezetes. En a veget ilyenkor ovszerrel zarom le (ha tok nelkul van), hogy ne folyjon ki ott a le. :D
10/11 anonim 

válasza:

Attól függ hogy milyen a belső kialakítása. Lehetséges, hogy nem izgat eléggé és azért érzed hogy lehetnr jobb is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!