Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan erősíthetném?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan erősíthetném?

Figyelt kérdés

Lehet fura kérdésem de tényleg csak tanácsokat szeretnék.

Nemrég kezdtem még csak szexelni a párommal vele vesztettem el sokmindent kipróbáltunk már és bár mindent élvezek vele a lovagló nehezen megy. A combom hamar elfárad elkezd begörcsölni akkor is ha ráguggolok. Ez e kedvenc póza és én szeretnék neki örömet okozni, esetleg van amivel megkönnyíthetném? Sportolok hátha "erősödnek" a combjaim de így is elég hamar fájni kezd. Általában ha én vagyok felül is ő "dolgozik"...

Tényleg csak tovább szeretném bírni ezt a pózt. Tippek?

Válaszaitokat köszönöm.

2023. júl. 21. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is a sport segített.

Futás, úszás, séte esetleg guggolás.

Türelem!

2023. júl. 21. 13:32
 2/7 anonim válasza:
72%
A lovaglás (nem viccből írom :S) sokat segíthet!
2023. júl. 21. 13:39
 3/7 A kérdező kommentje:

2

Ha viccnek szántad volna sem baj.😄

De ez az egy ami kizárt a lovaktól félek sajnos.

Régen gyerekként lovagoltam aztán megtaposott a saját lovam, hosszú volt a felépülés nem merném újra kezdeni.

2023. júl. 21. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Esetleg egy kis nyújtás segíthet. Vagyis gondolom azért kezd el görcsölni, mert nem elég rugalmasak az izmaid
2023. júl. 30. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Az előjáték részeként némi bemelegítést is be kell iktatni. 😉

Izomgörcsöt egyébként okozhat kalcium és/vagy magnézium hiány. Ezek beviteli aránya is lényeges.

2023. júl. 31. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Guggolás a kulcsszó. :)
2023. aug. 1. 01:30
 7/7 anonim ***** válasza:

"nemrég kezdtem szexelni"

"ez a kedvenc póza"

esetleg keress egy olyan valakit, akinek a "kedvenc póza" nem az, hogy fekszik a hátán, mint egy buta néger, miközben te előadod a gésát. meg a kedvenc pózával valakinek majd foglalkozz akkor, amikor mondjuk volt már hüvelyi orgazmusod, magyarul ki voltál elégítve normálisan.

2023. aug. 7. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!