Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan erősíthetném?
Lehet fura kérdésem de tényleg csak tanácsokat szeretnék.
Nemrég kezdtem még csak szexelni a párommal vele vesztettem el sokmindent kipróbáltunk már és bár mindent élvezek vele a lovagló nehezen megy. A combom hamar elfárad elkezd begörcsölni akkor is ha ráguggolok. Ez e kedvenc póza és én szeretnék neki örömet okozni, esetleg van amivel megkönnyíthetném? Sportolok hátha "erősödnek" a combjaim de így is elég hamar fájni kezd. Általában ha én vagyok felül is ő "dolgozik"...
Tényleg csak tovább szeretném bírni ezt a pózt. Tippek?
Válaszaitokat köszönöm.

Nekem is a sport segített.
Futás, úszás, séte esetleg guggolás.
Türelem!
2
Ha viccnek szántad volna sem baj.😄
De ez az egy ami kizárt a lovaktól félek sajnos.
Régen gyerekként lovagoltam aztán megtaposott a saját lovam, hosszú volt a felépülés nem merném újra kezdeni.

Az előjáték részeként némi bemelegítést is be kell iktatni. 😉
Izomgörcsöt egyébként okozhat kalcium és/vagy magnézium hiány. Ezek beviteli aránya is lényeges.

"nemrég kezdtem szexelni"
"ez a kedvenc póza"
esetleg keress egy olyan valakit, akinek a "kedvenc póza" nem az, hogy fekszik a hátán, mint egy buta néger, miközben te előadod a gésát. meg a kedvenc pózával valakinek majd foglalkozz akkor, amikor mondjuk volt már hüvelyi orgazmusod, magyarul ki voltál elégítve normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!