Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem viszonozza az orális szexet a párom?
Én nagyon szívesen bármikor lesz*pom, viszont ő nem akar engem kinyalni. Soha nem is tette. És hiába kérem, hogy már nagyon vágynék rá.
Nemrég mondtam be az unalmast, több mint egy évi viszonzatlan dolog után. Mondtam neki, hogy ezek után én sem szívesen teszem meg neki. És azóta nem is tettem.

1. óriási vagy!
:D
rég röhögtem ilyet
Ő volt az első akitől megkérdeztem amúgy, és a válasza az volt hogy:
Hagyjál már mondtam hogy nem szoktam és kész. Nincs miértje.

Akkor ne haragudj, de buta vagy, hogy még vele vagy.
Még pasimnak se hívnám, nem hogy páromnak...

Ott bsszátok el, hogy összejöttök olyan emberekkel, akikkel sehogysem passzolnak össze az igényeitek. Ugye ezt is lehetett már 2 hónap után is látni, hogy nem szeret a fazon nyalni. (Ennek a pontos okát kizárólag ő tudja.)De egyszerűbb várni a csodát, aztán sírni, ha nem történik meg. 🤷♀️
Nézd, ha nem nyal, akkor te sem szopsz. Aztán vagy elfogadod így, vagy lelépsz. Vagy ő lép le, ha nem tetszik neki, hogy a továbbiakban nincsen önzetlen szopás.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!