Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az alkalmi szexeknél a nő is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alkalmi szexeknél a nő is kielégül?

Figyelt kérdés
2023. júl. 21. 08:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
Kérdező: csak egyszerűen rossz típusba futottál bele. Ez nem törvényszerű, de te pont ezt kaptad. Akivel én voltam nő, az elélvezett, mert én szeretem látni, érezni az orgazmusát a nőnek.
2023. júl. 21. 09:10
 12/17 A kérdező kommentje:
9: ezt csak kérdve kifejtő módszerrel lehet, gondolom.
2023. júl. 21. 09:15
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

nem csak kérdve kifejtő. A flört közben is kiderül - mert az egy játék, hogy megtudd, miként áll hozzád.

Keress férfit, aki akarja az örömödet, aki dicsér, aki jókat mond rólad úgy, hogy az neked okoz örömet. Nem az útszéli füttyögetősre gondolok.

45/F

2023. júl. 21. 09:17
 14/17 anonim ***** válasza:
41%

Nem, mert aki pl túlozz meg nagyon taglalja, hogy ő mekkora császár meg nő kielégítő Isten az általában kamu.. szóval sok esetben megnyilvánulásból lehet tudni szerintem, hogy mi lehet valós mi nem.

Igazából ez az érintésekből, abból ahogy hozzád ér, ahogy beszéld veled szerintem sejthető.. nyilván van tévedés arány.. de na.. szerintem pl sok az intő jel.

2023. júl. 21. 09:27
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Azért ennek vannak jelei mielőtt ágyba bújsz is valakivel.

Ha csak tapiz, hogyha csak a szexről beszél, hogyha nem is érdekli veled mi van az csak arra vár, hogy megdugjon és ő kielégüljön.

Ha energiát fektet abba, hogy felszedjen hogy kicsit beszélgessen, úgy teszi mintha érdekelnéd te is. Azzal valószínűleg az orgazmust is megéled.

Kettő ha már az ágyban vagytok, várd azt, hogy kényeztessen. Nem kell egyből a farkát bekapni. Hagy teperjen egy kicsit ő érted. Ha megkaptad nyalással ujjazással az orgazmust utána térdelhetsz te is.

2023. júl. 21. 09:59
 16/17 A kérdező kommentje:
15: pontosan, szerintem is csak az a jó módszer, ami az utolsó mondatodban szerepel. Hogy először én, a nő élvezzek el, mert ha már egy férfi elélvezett (és ehhez, ha jól tudom, azért elég valószínű, hogy a ki-be járatás elég tud lenni, míg egy nőnél nem), utána már nem fog nyalni.
2023. júl. 21. 10:07
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Legalábbis mindent meg kell tenni érte, hogy a nő is eljusson...ha valamiért befeszül akkor esélytelen...
2023. júl. 21. 11:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!