Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mile High Club?

Te vezetnéd a gépet, oké. Van pilóta engedélyed? Milyen típusra gondoltál? 4 személyes gépek közül itthon a legnépszerűbbek a Cessna 172, Cessna 182 és a Piper 180.
Én inkább a Cessna 208-ast javasolnám, ami nagyobb és kényelmesebb.
Egy Cessna 172/182 kicsi lenne és a súlypontra is oda kell figyelni.
Piper seneca is jó lenne, de a 2 motor miatt drágább.
Ezt a sok okostojást!
#1 Valamiért csak létezik a "Mile High Club" fogalma ( [link]
#2 Igen, van szakszolgálati engedélyem. A 172/182/206/Seneca óradíja között 1/1,3/1,75/3x szorzó van, maradjunk egy értelmes árszintnél. A 172-esnél is két százkilós embert kéne beültetni hátulra, hogy figyelni kelljen a súlypontra, de még úgy is határon belül lesz.
Nem koncentrálnátok a fun faktorra? Nem terveztem ebből giga üzleti vállalkozást csinálni, csak kíváncsi voltam, van-e olyan, akit ez izgatna.

Nekem is van szakszóm, csak 152-el repülök.
Ha ezek közül lehet választani, akkor inkább a 206-os legyen. Nagyobb, kényelmesebb. Vhol régebben láttam egy képet, hogy a gépen van egy ágy és ott lehet szexelni, asszem Piper 180-as volt, de nem vagyok benne biztos.
Nem tudom, mennyire lehet ezt kivitelezni. Akik belépnek a mile high clubba, azok általában utasszállító wc-jében szexelnek.
Mindenesetre izgalmas ötlet és biztos lenne rá igény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!