Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érez nemtől függetlenül valaki késztetést arra, hogy az általa kiszemelt illetőt piszkálja, cukkolja és ugrassa akár? Mindezt persze lekezelő stílusban. Mi ennek a pszichológiája?
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 23:59
1/9 anonim 

válasza:

ezt tudományok kategóriába kérdezd egyelek meg
2/9 anonim 

válasza:

nekem nem az agyamba hanem a farkamba van a vér, első voltam
3/9 anonim 

válasza:

szóval nem tudok gondolkodni boocs
5/9 anonim 

válasza:

Ha ezt szex kategoriában tetted fel akkor valoszinüleg dominancia kifejezésére használja. Leural.
6/9 anonim 

válasza:

Szerintem ez tipikus gyerek viselkedés. Anyu/apu figyelmére vágyom, ezért rosszalkodom, hogy odafigyeljenek rám.
7/9 A kérdező kommentje:
Valóban nem a legideálisabb kategóriát választottam, de nem baj. A Ti véleményetek is számít.
2023. júl. 20. 02:32
8/9 anonim 

válasza:

Mindezt lekezelő stílusban csak idióták teszik.
Egy jó partnerrel, normális határokig simán belefér kicsit egymás cukkolása, ugratása, egy jó fej, vagány lánnyal tökéletesen működik, ha megvan a kölcsönös tisztelet is.
9/9 anonim 

válasza:

Abba még bele se gondoltál, hogy ami szerinted lekezelő stílus, az másnak teljesen rendben van?
Egyébként meg, nagyon egyszerű rá a válasz. Ez is egyfajta közelséget jelez, hogy tudod, hogy mi az, ami még belefér a másiknak. Olyannak nyilván nem fogsz beszólni, akit nem, vagy csak alig ismersz, de akivel már közelebbi kapcsolatod van, vagy szeretnél hozzá közelebb kerülni, azzal szemben ez megengedhető, ha tudod, hogy meddig mehetsz el
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!