Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tudom kétszer kiverni egymás után?

"Kiderült, miért kell a pihenő két orgazmus között
Ha Ön férfi, és nem tudja pontosan, mi az az MRP, akkor is megtapasztalhatta már, miről van szó: az MRP kibontva "férfi refrakter periódus"-t jelent, tehát azt, hogy az első orgazmus után némi időnek kell eltelnie, amíg a péniszt újra izgalmi állapotba lehet hozni. De vajon miért is alakult ez így?
A magömlést követően a szimpatikus idegrendszer azon dolgozik, hogy testünk nyugalmi állapotba kerüljön. Ilyenkor a férfiakban olyan neurotranszmitterek termelődnek, amelyeknek hatására a hímvessző simaizmai megnyúlnak - ezért is ernyed el a pénisz. Ezt követően csökken le a szervezet dopamin- és tesztoszteronszintje.
Ez nem is csoda, hiszen a dopamin az a boldogsághormon, amely segít felizgatni a férfiakat - orgazmus után a termelés szünetel. (Azt pedig több kutatás is alátámasztja, hogy minél több dopaminreceptort blokkol a szervezet, annál hosszabb ideig tart a refrakter időszak.) Ezzel egy időben fokozódik a szerotonin- és a prolaktintermelés.
Minél alacsonyabb a szervezet prolakinszintje , annál gyorsabban tudnak a férfiak újra "akciókészek" lenni, egyes kutatások pedig arra is rámutattak, hogy azon férfiaknak, akik több orgazmusra is képesek egymás után, egyáltalán nincs prolaktintermelése.
A prolaktin szolgál annak magyarázatául is, hogy miért tart hosszabb ideig szex után a pihenő fázis mint maszturbáció után. Aktus után mintegy négyszer több prolaktin termelődik, állítják a kutatások, ami érthető is, hiszen a szex fiziológiailag jóval kielégítőbb, mint a maszturbáció."
Csak azért idézek a cikkből, mert talán így valaki el is olvassa. Tök érdekes.
10-es voltam

Szóval ha maszturbálásnál megy egymás után kettő, akkor szexnél lehet, hogy már nem fog menni. :)
10, 12 voltam

13
Ezt esetleg bővebben kifejtenéd?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!