Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki mit szól ehhez a mondáshoz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit szól ehhez a mondáshoz?

Figyelt kérdés

"Anyám mindig azt mondta

Ha van puncid soha nem leszel szegény"

2023. júl. 19. 15:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Egy pinával azért több mindennt lehet elérni mint egy fasszal.
2023. júl. 19. 20:10
 12/22 A kérdező kommentje:

10/

Igen erkölcsök de ha a nők eldobnák az erkölcsöt akkor a puncival hatalmas dolgokat érne el sokuk.

2023. júl. 19. 22:27
 13/22 A kérdező kommentje:

11/

Sajnos ez is igaz

2023. júl. 19. 22:27
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos ennek bizony van alapja.

Most nemis igazán a szegénység meg a gazdagság, de az biztos, hogy nőnek lenni, az egy egész más frekfencia mint férfinek lenni.

Nézzetek csak körbe. Mennyire iszonyatosan nehéz lett a társkeresés.

Ez azért van, mert amíg a férfinek létszükséglet a nő, addig a nőnek a férfi, csak ajándék.

2023. júl. 20. 21:12
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg van alapja. Pénzügyileg nem, de lelkileg te leszel a legszegényebb, ha eladod magad. Nézd meg a prostikat, akik már jó ideje benne vannak a szakmában. Egy idő után egyedül droggal bírják, teljesen tropára mennek. És szerintem nem is lesznek olyan hű de gazdagok.

Én inkább azt mondom, ha van eszed, sose leszel szegény.

18L

2023. júl. 20. 21:40
 16/22 anonim ***** válasza:

Az az izgi, hogy egyfajta spirituális vagy szomszédos értelemben ez szentigaz. Persze tökkel is. Úgy mindenestül az életedre. Palya Bea fogalmaz meglehetősen találóan: p!nából énekelni. Lépj hátra egyet, és vedd észre, hogy arról van szó valójában, hogy egész testből küldöd, a lényege is ez, de közben nem sétálhatunk el szótlanul a tény mellett, hogy gyakran valami fura szemérmeskedés keveredik az összképbe, és hatalmas természeti energiák mordulnak életre, amint elhagyja ezt az ember végre.

Muterod nyilván nem ezt ecsetelte, de mint minden árnyékhoz, ehhez is tartozik valami hatalmas fény, ami felé fordulhatsz.

2023. júl. 21. 07:17
 17/22 anonim ***** válasza:
74%

Igazából mindegy.

Egy dolog 100%- osan biztos.

Nőnek lenni sokkal jobb. Sokkal szélesebb, sokkal tàgabb a világ.

Sokkal szebben lehet öltözködni, egy jó frizurával alakíthatod a szépséged mértékét.

Ha van egy kis rátermettség benned, akkor a szex is sokkal könnyebben megy, nem szenvedsz hiányt.

Férfi téren, most nagyon nagyon rosz a helyzet.

Nagyon különlegesnek, nagyon jóképűnek, sármosnak, nagyon jó pasinak kell most lenned ahhoz, hogy kapj egy közepes, átlagos csinos nőt.

A nagyon jó nő kategóriáról nem is beszélek, mert az szinte teljesen elérhetetlen.

Csúnya, és kegyetlen lett a világ ebből a szempontból.

Szinte azt látom, hogy szándékosan sanyargatják a nők a férfiakat.

Ez érthetetlen, mert elvileg nekik is szükségük van a kapcsolatra, a szexre.

Na jó. Nem olyan mértékben mint a férfiaknak, ez tény de azért egy kicsit talán igen.

2023. júl. 21. 11:50
 18/22 A kérdező kommentje:

17/

A szépség relatív persze nézőpont kérdése ha szűk látókörű vagy akkor csak azt látod szépnek amit a társadalom diktál.Furán van összerakva az ember mert sokszor azt becsüli túl meg azt tartja ritkának ami nincs a közvetlen környezetében pl mondjuk egy madárfajt és képes milliókat költeni és utazni,hogy egy ilyen madarat lencsevégre kapjon holott egy csomó madár ott van a mindennapokban a saját környezetében csak már nem tudja értékelni mert hát az kézzel fogható mert adott.Pedig pont úgy az a nem értékelt madár is olyan ritka és értékes mint az a más által ritkának tartott.Bocsánat ha hülye példa de szeretek fotózni így ezt hoztam példának ,nekem egy hétköznapi madár is jó alany és nem feltétlenül vágyok egy állítólag különlegesre.De ezt bármilyen hasonlattal lehetne szemléltetni.Nem hinném,hogy az az általad szépnek mondott vagy a bomba kategóriába sorolt nők annyival többet adnának de tudom áll tőlük a fütyid de kb ennyi.

Azért jó lenne itt olvasni nők véleményét is de az lehet nem sok lesz,sok nőtől hallottam már azt,hogy nőnek lenni szar inkább lennének férfiak mert az könnyebb.Szóval ki,hogy éli meg lehet egyik nemnek sem jó lenni de lehet felhozni sok érvet ellene is meg mellette is melyik nem lenne a jobb.Szex téren lehet tényleg nőként lehetne a legtöbbet alakítani viszont a hülye férfiakat is nem győzik lerázni sokszor.De ahogy mondom ez szerintem nézőpont meg megélés és beállítottság kérdése.Igen sok férfi nehéznek érzi mint én is sokszor,hogy férfi mert nincs szex olyankor a neten azt látni a nőknek folyton van minden is és ez stresszelő de ki tudja mi az igazság.Én sokszor kezdek már felébredni nincs szex bele kell törődni úgy néz ki.

2023. júl. 21. 16:32
 19/22 anonim ***** válasza:
88%

18. Kérdező.

A madár példád nem rossz, meg amit írtál, az is teljesen jó.

A baj az, hogy abba nem lehet beletörődni, hogy nincs nő, nincs szex, nincs érzelem, nincs szerelem.

Ez nem döntés kérdése. Ez egy egészséges heteró férfinél, teljesen reális vágy.

Az, hogy holnaptól nem eszek csokit, nem iszok üdítőt, nem eszem magam túl, ez igen.

Ez lehet döntés és akarat kérdése.

De az, hogy nincs szükség nőre, ez nem lehet döntés kérdése.

Ez az igény alapból jelentkezik az agyban.

Ugyanúgy mint az éhsèg, és a szomjúság.

Úgyhogy éppen ezért, ez egy nagyon nehéz kérdés.

Ha döntés kérdése lenne az, hogy nem kell nő, akkor én màr rég eldöntöttem volna, és akkor heppy lenne a világ, mert a párkapcsolaton kívül nekem pl mindenem megvan.

De sajnos ez nem ennyire egyszerű. Nálunk ugye ott van az a fránya tesztoszteron.

Nőknél ez nincs, tehát érthető, hogy ők megvannak kapcsolat, és férfi nélkül is.

Ha a nők is ugyanolyan intenzitàssal vágynának a párkapcsolatra, semmi baj sem lenne.

Persze tisztelet a kivételnek, vannak nők akik odáig vannak a férfiakért, imádják őket, féltékenyek, tudnak szerelmesek lenni. Vannak ilyenek, csak nagyon kevesen.

Bár megadatna az a csoda, hogy egy ilyen nővel összehozzon a sors.

Úgyhogy nehéz ez kedves kérdező. Van egy nagyon jó mondás.

"Mindenki nőnek születik, csak sajnos van aki piszkosul pórul jár, és férfi lesz bőle." 😢

17#

2023. júl. 21. 17:15
 20/22 A kérdező kommentje:

19/

Nem teljesen jól látod,rengeteg nő vágyna párkapcsolatra és vagy reményvesztett vagy elkeseredett mert ugye ott se mindenki csak dugni akar.Viszont rengeteg lelki problémája van az embereknek mondjuk most a nőknek pl és nem is egyet tudok,hogy nagyon vágyik egy kapcsolatra de nincs vele rendben minden és a hülyéket vonzza meg lehetne még sorolni.Szóval a nőknél is meg van a vágy de kinek milyen személyisége van lehet éppen kiállhatatlan vagy egyéb dolgok sok mindentől függ milyen sebeket szerzett az élete során milyen lelki dolgai vannak,esetleg sérelmek meg lehetne sorolni.Én pl tudok olyan nőt aki meggyűlölte a férfiakat elmondása szerint az egyik párja megerőszakolta meg állandóan a hülyékbe fut bele de közben neki is rengeteg lelki problémája van de ugye a férfi a hülye.Mesélt valami másik ex párjáról valami transzvesztita csávóról akit meg is akart menteni aztán hátba döfte ez megint csak fúj férfiak.Nem egyszerű lélek és sok embernél van ilyen bonyodalom a fejben.A mai világ is erősen hozzájárul dolgokhoz sajnos.

2023. júl. 22. 00:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!