Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mlyen érzés ha lovaglópálcával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mlyen érzés ha lovaglópálcával fenekelnek el?!

Figyelt kérdés
22/f vagyok. Már régóta nagyon izgat,hogy milyen érzés lehet az hogy ha lovaglópálcával fenekelnek el. Sajnos ezt nem tudtam eddig összehozni. Van valakinek ilyenben tapasztalata?!

2023. júl. 19. 12:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Van több fajta lovaglopalca azok között is van különbség:) de van amelyik tényleg nagyon fáj akiket vertem lányok kb ezzel fajt nekik legjobban
2023. júl. 19. 12:50
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Próbáld ki övvel, az ad egy képet, hogy kb milyen érzés. Ha tetszik, akkor tudsz kísérletezni a pálcákkal is. Szexshopban általában ki szokták rakni őket, meg tudod nézni melyik hogy néz ki.
2023. júl. 19. 13:38
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a mogyoró pálca a legfájdalmasabb. Lovagló pálcák nagyon jók, sokféle van érdemes szétnézni
2023. júl. 19. 16:52
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Deresen spanyol náddal kaptam már 25-öt, jó nagyokat. Hasonló a lovaglópálcához, vagy a mogyoróvesszőhöz. Még 1-2 hét múlva is fájt utána. A 2 cm átmérőjű bot vagy a paddle előnyösebb, mert nem sérül tőle a bőr, mégis nagy ingert képes okozni.
2023. júl. 20. 09:45
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Pont olyan mint egy hónappal ezelőtt, amikor legutóbb volt ez a kérdés.
2023. júl. 20. 10:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kegyetlenül tud fájni, időnként azzal kapok. Bemelegítés a csapó végével, majd a pálcarésszel keményen. Nagyon megszenvedek tőle, sírok is közben, vonaglok a fájdalomtól. A szíjak nem engednek, a nyomok is csak kb. egy hét után kezdenek elmúlni. A deresről katarzis-szerű érzéssel szállok le, jól kiűzi a feszültséget. Pár óra múlva elmúlik a zsibbadás, az igazi szenvedés ekkor kezdődik, hozzá se lehet érni az elvert részhez, annyira fáj. Ekkor mindig megfogadom, hogy ez volt az utolsó. Majd ahogy múlnak a nyomok, úgy tompul a fájdalom is, átcsap egy érdekes-kellemes érzésbe. 5-6 hét múlva már hiányzik, ekkor telefon a kedvenc dominámnak, újabb időpontért. Ismer, nem kell sokat magyarázni, hamar a lényegre tér. Kb. 25 percig ver folyamatosan, végig a fenekemet és a combjaimat. Aki nem bírja, az a negyedik-ötödik ütés után leszáll.
2023. júl. 23. 08:55
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

Hasonlóan a 9-oshoz én is kaptam deresen vele. Kegyetlenül fájt, vergődtem, és amikor vége lett a büntinek alig birtam a lábamom megállni. Még egy hét múlva is éreztem. A 4. csapásnál már ordítottam, de még volt hátra bőven.

Pálcával jobban bírom, attól már nem orditok, csak nyöszörgök.

2023. aug. 4. 13:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocs! 6-osra hivatkoztam.
2023. aug. 4. 13:22
 9/11 anonim ***** válasza:
14%
Apukám anyukámat és az iker leány testvérét nadrágszíjjal verte el a fenekuket de sirt anyukám és az iker leány testvére mert fájt anyukámnak és az iker leány testvérének ahogy apukám elfenekelte a nadrágszíjjal anyukámat és az iker leány testvérét
2023. aug. 9. 21:55
 10/11 anonim ***** válasza:
76%
Fájdalmas, csíp izgató! Kikötözve a legjobb! Imádom látni ahogy szenved a sub! 43n
2023. aug. 22. 21:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!