Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen furcsa fétiseitek vannak?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból. Fiúk, lányok egyaránt írhatnak. A végére kort, nemet légyszi írjatok. És azt, hogy ki tudjátok valahol élni ezeket a vágyaitokat. Köszcsi2023. júl. 19. 09:39
1/13 anonim 

válasza:

Medical, főleg szívvel kapcsolatos vizsgálatok, fiatal lányokat szeretek vizsgálni.
2/13 anonim 

válasza:

Gyengéd dominancia, például arcra ülés, kényszer nyalatás stb.
Valamint egy leszbikus felnőttfilmben megtetszettek a tejes cicik. Igen, biszex vagyok.
Kor: 26, nem: nő.
3/13 anonim 

válasza:

Navel play fetish. Nem tudom kiélni egyenlőre. F.
4/13 anonim 

válasza:

Első vagyok, az lemaradt hogy 55/F
5/13 anonim 

válasza:

Van pár testrész ami iránt nagyobb vonzalmat tudok érezni mint az átlag felhasználó, fürdetés, dom/szub dolgok pl hajhúzás nyalás közben(nekem) stb.. de csak enyhébb.
30F
6/13 anonim 

válasza:

Szeretem, ha nyalatnak kicsit erőszakosan, bejön, ha kidugom a nyelvem, és a nő a puncijával vagy a popsijával "meglovagolja".
32/F
7/13 anonim 

válasza:

*a hajhúzás van nekem, nem a nyalás
8/13 anonim 

válasza:

Legyen a lányon szandál,vagy pacsker...mindig.
9/13 anonim 

válasza:

Milf nők, ha ez fétisnek számít. 37F
10/13 anonim 

válasza:

Popsiavagy anal fétisem van sajna..
f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!