Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. Élvezem a szexet, de még nem volt orgazmusom. Ő az első komoly kapcsolatom, vele volt az első is. Nagyon szeretjük egymást, akkor mégis miért nem sikerül?
Nekem is pont ez volt a problémám... Ne arra figyelj közben h "na most elmegyek!" hanem csak próbáld élvezni! ne arra figyelj hogy mit hogyan csinál hanem hogymennyire jó érzés, hunyd le a szemed és engedd el magad. Először nehezen fog menni de egy idő után iszonyatosan jó lesz:)
Ne gondolj arra h bepisilsz mert nem fogsz az biztos.
Esetleg valahogy emlitsd meg a barátodnak h nem sikerül elmenned, vagy ha már beszéltetek erről adhatnál tippeket neki hogy hogy csinálja, és neked mi jó és mi sem.
Nekem is igy sikerült. Mondtam neki h sokkal gyengédebb legyen és néha lassabban néha gyorsabban csinálja.
Az is nagyon jó lehet ha néha felváltva a kezét és a száját/nyelvét használja vagy mind 2 őt egyszerre, mond neki hogy ugy csokolgasson ott lent mint a hogy a szádat szokta:P Furin hangzik de nagyon jó:P
Remélem segitettem, és sok sikert:)
szia
Annak idején nekem is sokára sikerült elérnem az orgazmust és a páromat ez jobban zavarta mint engem, kb 1 év rendszeres szexuális élet után jutottam el először és utánna sem minden együttlét alkalmával, gyakorolni kell és türelmesnek lenni, ne ez járjon mindig az eszedbe és neked is ki kell ismerned magad, hogy melyik póz jó meg ilyenek. A pisilési inger néha van, de ne izgulj nem fogsz bepisilni, max szex után szaladsz a Wc-re. Nekem sokat segített az orgazmusban és a párom is élvezi, hogy ha a hüvely izmaimat ritmikusan rászorítom a hímvesszőre és elernyesztem mikor bennem van, persze ezt is gyakorolni kell és kicsit fur, ezt lehet úgy is gyakoroloni, hogy nincs benned, csak ondjuk ülsz most a gép előtt. Először nehéz rálelni, hogy hogyan is tudod mozgatni ott bent, de nekük nagyon bejött. Sok sikert!
Szerintem meg kellene próbálnod egyedül :))) Ha kitapasztalod magadnak, hogy mi a jó, és hogyan tudsz a leghamarabb elmenni, akkor sokat tudsz segíteni a barátodnak, hogy mit hogy csináljon, és szex közben is fogod tudni, hogy mi történik veled, ha magadnak sikerül orgazmust elérned, akkor már fogod tudni, hogy nem fogsz bepisilni, és talán ez majd nem szab gátat az élvezetednek :)
Esténként az ágyban forgolódás helyett tudom ajánlani..
Gyakorolj sokat, a pasid is értékelni fogja az eredményt (persze neki nem kötelező tudni róla, hogy érted el :))))
Hm, nem tok mit irni erre, mar mindent leirtak:D Turelem, te szereted ot?? ha igen akkor bizots ossze fog jonni:d
Hany eves vagy? Jol csinal mindent a baratod?Nagyon erdekel a tema ugyhogy legyszi valaszolj. Nekem is voltka ilyen problemaim:D Koszi elore is
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!