Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez micsoda, hogy valaki szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez micsoda, hogy valaki szex közben fertőtlenítővel fújkálja magát?

Figyelt kérdés
Cumi után még a farkát is lefújta. Szex közben is kirohant a fürdőben és hallottam, hogy sprayzik.... És még fenekébe is befújt. Én még ilyet nem láttam. Amúgy sztm ez egy nőre nézve is megalázó. Kérdeztem, hogy miért csinálja ezt. Azt mondta, mert 5 éve elkapott valamit és nem szeretne. Gumit használtunk a sima szex él egyébként.

2023. júl. 19. 08:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem komoly a kérdés és ez is csak egy nyáriszünetes kamukérdés. 😑
2023. júl. 19. 08:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Sajnos de, komoly!
2023. júl. 19. 08:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csípte szét a seggét?
2023. júl. 19. 08:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez már azért beteges.
2023. júl. 19. 08:31
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tisztaságmániás alapból is? Ismerek ilyet, állandóan a kezét fújkálja. Mondjuk, ha összeszedett valamit, az könnyen lehet kellemetlen emlék... De az ellen meg talán jobban járna, ha azzal védekezne, hogy nem szurkálja mindenfelé a micsodáját.
2023. júl. 19. 08:31
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Védekeztek...

Szóval inkább pszichológus javasolt a pasinak, ha valós a kérdés.

2023. júl. 19. 08:33
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos, nem sajnos elvetemült világot élünk. Én a helyedben megmondtam volna neki, hogy az a fertőtlenítő nem oda való és nem erre a célra szolgál.. Lehet pont emiatt csíp éget neki. 😬🙄 Ha valaki szex közben feláll és kiszalad annak mutasd meg az ajtót. Milyen az már, hogy ott hagy?!
2023. júl. 19. 08:48
 8/14 anonim ***** válasza:
87%
Röviden? Ez gáz!
2023. júl. 19. 09:15
 9/14 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem pont izgató, ha egy pasinak ennyire ápolt, tiszta és higiénikus a segglyuka. Sajnos én már szaladtam bele az ellenkezőjébe.
2023. júl. 19. 09:27
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
#9-es.. Oké ápolja magát, de aktus közben?! Nettó parasztság..milyen hervasztó ha félúton ott hagynak, hogy bocsi lefertőtlenítem a segglyukam.. 🫣🫠
2023. júl. 19. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!