Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Z és az alfa generációs gyerekek/emberek kb. mikor veszíthetik el a szüzességüket?
Figyelt kérdés
Z generáció 1995-2009
Alfa generáció 2010-a jelenig
2023. júl. 19. 06:43
A kérdező szavazást indított:
12 éves korban vagy alatt
13-14 éves kor között
15-16 éves kor között
17-18 éves kor között
19-20 éves kor között
21-22 éves kor között
23 éves kor között
20 szavazat
1/6 anonim 

válasza:

Én a Z-be tartozom és 18 évesen vesztettem el.
2/6 anonim 

válasza:

A lányok és a jóképű fiúk 13-14 évesen, a kevésbé jóképű fiúk jó eséllyel soha, vagy esetleg 20-on túl.
3/6 anonim 

válasza:

Egyre korábbra tolódik a szexuális érettség szóval a tippem 15-16, de lehet korábbra is.
4/6 anonim 

válasza:

Kb 15-16
Én 30 vagyok.de nálunk is sokan nem voltunk már azüzek 15 évesen fiúk lányok vegyesen
6/6 anonim 

válasza:

Ahhoz képest hány eszetlen tini 12+ szexel, és végeznek abortuszt 16 év alatt, marad a tendencia a 12-14 között, úgy hogy a magyar BTK megengedi
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!