Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Eszembe jutott erről a kérdésr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszembe jutott erről a kérdésről, hogy egy lánynak mennyire lehet kényelmetlen a meztelenkedés, ha amúgy 75G melltartót hord?

2023. júl. 19. 05:29
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Személyfüggő, de nagyon sok nő számára a mell mérete, alakja, tartása érzékeny pont szokott lenni.

Nagy melleknél pedig a gravitáció jobban dolgozik, és a bőr nagyon hamar megereszkedik, a mell lógossá válik, sokakat ez zavarhat. Fiatalon a bőr ugyan feszes marad de a súly még mindig lefelé fogja húzni a mellett, lefelé lógó hatást elérve. Egy ekkora mell sose lesz peckes és feszes, hacsak nem csináltat valaki mellfelvarrást. Akkor is csak ideig-óráig lesz ilyen, az idő haladtával ugyanúgy megereszkedik.

És ez nem az életkoron múlik, fiatal nőknek ugyanilyen mértékben lóg ekkora súlynál. Persze ez egy teljesen természetes dolog mindentől független, de sokakat zavar mert összehasonlítják magukat olyan nőkkel akiket a médiában látnak, nagy és feszes mellekkel. Csak ugyebár az szépétkezési beavatkozás eredménye lesz. Félreértés ne essék, támogatok mindenkit aki úgy dönt hogy kozmetikai beavatkozáson és plasztikai műtéten esik át, de érdemileg nem lehet összehasonlítani egy természetes és beavatkozáson átesett mellet.

Nekem F kosaras a mellem, tehát kissebb mint egy G kosaras még így is, de például nekem is nagy mértékben lóg, és világéletemben ilyen is volt. Sokáig egyébként fájó pont volt ez nálam, mert másokkal hasonlítottam össze magam. Aztán idővel megértetettem azt hogy nagy méretnél lehetetlen a teljesen feszes mell, a súly miatt mindenképp lesz egy lógása, fiatalon is. De ez így természetes.

2023. júl. 19. 06:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Örülök hogy megbékéltél vele, ez tényleg egy nagyon fájó pont lehetett.
2023. júl. 19. 08:11
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
A probléma nem a nagy vagy a kicsi mell, hanem a fals testkép. Aki nincs kibékülve önmagával, az frusztrált lesz, ha nem takargatja magát, akár kicsi melle van, akár nagy, akár átlagos. Aki csúnyának hiszi magát, az azért takargatja a testét (jajj, különben megnéznék, milyen csúnya vagyok), aki meg éppen megfelel az aktuális szépségideálnak, az azért takargatja magát (még mit nem, különben megbámulnák a jó testemet). Egy nőnek, aki nincs kibékülve a testével, nem lehet igazságot tenni. Aki megbarátkozott saját magával, annak nincs gondja a meztelenséggel, akármekkora is a melle.
2023. júl. 19. 08:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazad van. Köszönöm neked is a választ!
2023. júl. 19. 09:04
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Ja és persze nem a férfiak miatt takargatják magukat a nők, hanem a többi nő miatt! Egy férfi legfeljebb hálás lesz, ha egy nő többet enged látni magából; a legrosszabb, ami történhet, hogy nem érdekli. Bezzeg a többi nő! Ők elkezdenek féltékenykedni, rivalizálni, hasonlítgatni, méricskélni, kritizálni. Senki nem viszonyul annyira ellenségesen a melltartóját ledobó nőhöz, mint a többi nő.
2023. júl. 19. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Nekem ugyan "csak" D, de sokszor rajtam marad a melltartó vagy egy feszes top szexnél, mert bizonyos pózokban baromi kényelmetlen, sőt,

fájdalmas, ahogy mozog a mellem fel-alá.

2023. júl. 19. 09:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen ez a féltékenykedés meg méricskélés az, amit soha nem fogok megérteni.
2023. júl. 19. 16:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy fájdalmas úgy.
2023. júl. 19. 16:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!