Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az érzésbeli különbség a léghullámos csiklóizvató és a sima közt?

Igen, sokkal intenzivebb léghullámossal. Nekem az első orgazmusom kb 1-2 perc alatt szokott jönni azzal.
Leírni nem tudom konkrétan, de nekem amíg vibrátorral szépen lassan épül fel, addig léghullámossal csak hirtelen jön az erőteljes érzés. A második orgazmus már sokkal lassabb azzal, de szerintem jobb léghullámossal.

Mindegyikből van millió fajta verzió, így nem csak ettől függ, hogy melyik mennyire jó.
A sima csiklóvibrátor olyan érzetet ad, mint egy ujj, vagy bármi, amit hozzá tudsz dörzsölni, csak pluszban még rezeg is. Ezek között is is van, ami fenséges.
A másik léghullámokat fúj rá, viszont mindenkinek más méretű és alakú a csiklója, így nem mindenkinek válik be ugyanaz a típus.
Van, amelyik masszázs-szerű érzést ad, míg más inkább nyalogat, vagy zuhanyrózsához, strandos pezsgőfürdőhöz hasonló élménnyel szolgál.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!