Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Engedtünk teret egymásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedtünk teret egymásnak barátnőmmel, de most zavar a dolog, hogy beszéljem meg vele, hogy mindaz amiket mondtam neki, ne tűnjön hazugságnak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy fiatalabb barátnőm. Még szeret bulizni hasonlók. Viszont szeretném ha velem Maradna. Nem vagyok féltékeny típus ezért, hogy engedjünk egymásnak teret, megbeszéltük, hogy mehet bulizni és buliba ha megtetszik neki valaki, le nem feküdhet vele, viszont orálisan kielégítheti a kiszemeltjét,hogy lássa bízok benne és attól függetlenül tudom hogy engem szeret . De feltétele volt, hogy néha csináljon képet vagy hasonlót , hogy nekem is meglegyen a szórakozásom. Az a helyzet elkezdett nagyon zavarni a dolog. Az a pár kép is amit küldött de leginkább az, hogy majdnem minden buliból úgy jön haza , hogy vagy össze van ragadva a haja, foltos a pólója elégge g*xi szagú mindene. Hogy beszéljem meg vele , hogy meggondoltam magam?

2023. júl. 17. 17:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nezd a jo oldalat... k**vabol lesz a legjobb feleseg
2023. júl. 17. 18:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Ritka egy nyomorult vagy az már biztos

De a csaj se semmi ,idegenek szét szoptassák te meg ezt engeded xd

2023. júl. 17. 18:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Elmondanad milyen szagu a sperma rajta ?
2023. júl. 17. 18:04
 14/19 anonim ***** válasza:
48%
Hehehe persze nekinaz kielégítő jogy szarra szopatják...
2023. júl. 17. 18:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Hány éves? Jó csaj? Adnék neki én is :)
2023. júl. 17. 18:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Teret adtál neki, ő meg kitöltötte tejjel, ez van.

Őszintén elmondod neki, hogy elég volt a sok ge.ciből, nem gondoltad volna, hogy ekkora ri.banc.

Egyébként csak ő kapott teret, vagy te is? Oda-vissza igazságos.

2023. júl. 17. 19:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Ahha, és te elhiszed egy ekkora rißancról, hogy nem dugják szarrá többen is minden bulin? XD
2023. júl. 17. 20:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Hallod, én imádok szopni, de azért ez nagyon durva-ha igaz.

Nem is értem minek neked egy ilyen "nő" akinek kb átjáróház a szája 🤮

De hogy válaszoljak is. Megmondod neki hogy zavar és kész, becsomagolhatod szépen, hogy annyira szereted stb hogy nem akarod ezt tovább.

Aztán majd csinálja titokban, az életben nem lesz benne már bizalmad ez fix, és innentől értelme se sok de te tudod.

2023. júl. 17. 21:00
 19/19 anonim ***** válasza:
ordas kamu
2023. júl. 19. 09:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!