Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen eddig 6 férfivel feküdtem le. Ez reális vagy ez már túl sok?
Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 13:30
2/32 anonim 

válasza:

Szerintem nem sok, nincs vele baj. A te magánügyed.
3/32 anonim 

válasza:

Ha nem a múlthéten kezdted, ez egyáltalán nem gáz.
4/32 anonim 

válasza:

A volt csajom mar tul tett rajtad vagy plusz 8al.
26 eves most kb...23 eves korara mar volt vagy 10 pasin tul...en ribinek hivom
5/32 A kérdező kommentje:
Uhhh
2023. júl. 17. 13:38
6/32 anonim 

válasza:

Én 24 évesen 4 emberrel voltam. Ez még nem sok.
7/32 anonim 

válasza:

Attól függ kit kérdezel. Ha a papbácsit, meg az erkölcscsőszöket nekik már egy is sok lenne, ha az nem a férjed. A XXI. század emberének nem sok, egészségedre!
S a #2-esnél van a lényeg - magánügyed! Aki sokallja azzal nem egymást keresitek ennyike.
8/32 anonim 

válasza:

Alapvetően nem sok. De attól is függ, hogy mikor volt az első, mennyi idő alatt jött össze a 6 pasi!
10/32 anonim 

válasza:

Most akkor pontozzon le mindenki: szerintem azért ez erősen középkategória, nem észveszejtően sok de azér már afelé halad.
Ebben a korban az ember normálisan túl van már 1-2 hosszútávú kapcsolaton szóval a maradék kb 4 az ilyen egyéjszakás? Mire 30 leszel lesz ez kb 20 partner…
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!