Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el hogy majdnem meglett egy csaj, de nem voltam elég határozott és most meg már nem vevő rám?
Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 13:03
1/7 anonim 

válasza:

Tanulj belőle és hagyd békén.
(Valahogy így.)
2/7 A kérdező kommentje:
Hát de én ugyan úgy vonzódom hozzá.
2023. júl. 17. 13:10
3/7 anonim 

válasza:

kénytelen vagy..mást úgysem tudsz csinálni,és okulni belőle,hogy a jövőben ne hagyd ki a lehetőségeket ;)
4/7 anonim 

válasza:

Ne fogadd el! Sehogyan! (No de mi a fszt tudsz tenni????)
5/7 anonim 

válasza:

Ezt nem lehet elfogadni, évek múlva is rossz lesz visszagondolni rá. De az egyetlen értelmes megoldás hogy megPRÓBÁLOD elfelejteni. Nem fog sikerülni csak akkor ha egy hasonlóan jó nőt kúrogatsz, na az talán elfelejtetteti veled. Jó keményen dugd meg és élvezz is bele
6/7 anonim 

válasza:

Jep, az #1-esnél a pont: tanulsz a hibádból és legközelebb nem leszel balfék. Ez a hajó már elment bro'.
7/7 anonim 

válasza:

Hát, én ugyanígy vagyok, csak nőben... Nagyon tetszett egy pasi aki hajtott is rám, de eltotojáztam a dolgot, aztán már elvesztette az érdeklődését irántam és összejött valaki mással. Most én is verem a fejem falba és próbálok tovább lépni, de azóta nem mozgat meg senki más.😭
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!