Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen lábfétises élménye volt eddig?

Nekem a jelenlegi párommal első randin a fullasztó nyári hőségben harisnyában jött a randira és egyikünk sem gondolta volna, hogy ez lesz a kulcsa az egész kapcsolatnak.
Randi vége fele már a harisnyás lábait az ölembe nyomta és valami irgalmatlan jó "illat" csapta meg az orromat amivel teljesen maga köré csavart engem. Utána már minden randira harisnyában jött egyiken még engedte hogy a lábaira spricceljek mai napig hihetetlen számomra de életem meghatározó élménye volt.
A másik dolog pedig, céges buli után hazamentünk a szállásra kolleganőm kicsit kiütötte magát de ő is harisnyában volt és miniszoknyában. Ledőlt az ágyra és úgy ahogy van elaludt, én pedig a helyzetet kihasználva gyors megszagoltam a lábát és annyira beindított, hogy muszáj voltam ráélvezni egyszerűen nem bírtam ki ... Persze másnap semmire sem emlékezett kolleganőm, szépen megszáradta folt is a testszínű harisnyáján szóval alig észrevehető volt.

#2 Félig igaz, pl a fekete nadrágon megszárad és ott marad ezt tudom... xd
De egy harisnya tényleg teljesen más

nekem baratom ruhajan valamiert egyaltalan nem latszik, meg az en ruhamon sem latszott, pedig azert na xD

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!