Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elvesztettem a szüzességem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a szüzességem?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónapja élünk nemi életet heti 1-2x. Én szűz voltam, vele vesztettem el. Sokféle pózt kipróbaltunk már, mindig benedvesedek, de olyan, mintha csak a péniszének az eleje menne bele a hüvelyembe. Én nagyon szűk vagyok, a barátom pénisze pedig eléggé nagy és vastag. Van amikor tovább belemegy, de egy pontnál érzem, hogy ha oda ér, akkor már fáj. 5-6 cm max ami belém tud menni. Egyáltalán elvesztettem a szüzességem? Átszakadt a szűzhártyám? Nem véreztem az első alkalomnál, de nagyon fájt. 20/L

2023. júl. 17. 02:54
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Hát ezt így a f@szt tudja
2023. júl. 17. 03:48
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen el
2023. júl. 17. 05:48
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Igen, elvesztetted.

Az viszont, hogy benedvesedsz, nem jelenti azt, hogy tágulsz is kellőképpen.

2023. júl. 17. 06:35
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Ha 5 cm bement akkor már tuti nemvagy szűz. Több előjàték és próbàld meg magadat mégjobban elengedni.. ill fokozatosan haladjatok befele
2023. júl. 17. 09:10
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
Derítsd ki maga. 1 ujjad elég hozzá. Elhelyezkedsz kényelmesen, akár fürdés közben és szépen felnyúlsz és körbetapogatod a hüvelyedet. Ha érzed a szűzhártyádat, akkor még megvna ha nem akkor nem azért fáj.
2023. júl. 17. 09:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet ilyen hülyeséget írni? A szűzhártya a hüvely bemeneténél helyezkedik el. Van, akinek sport közben is ki tud szakadni. Vagy az én esetemben már maszti közben elég fiatalon ,,kiszakadt". Ha bement a pénisze, akkor nem vagy szűz, ez ilyen egyszerű. Szerintem elég rövid hüvelyed lehet, illetve nem izgulsz fel rendesen, nem tágulsz rendesen, valószínüleg a méhszájadat döfködi, ami okozhat éles fájdalmat. Próbálkozzatok több előjátékkal, ülj bele te, hogy tudd irányítani a mélységet. Ezért nem mindenkinek jó a nagy fac. Többek közt nekem sem.

18L

2023. júl. 17. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Simán ütheti a vége a méhszájat. Az fájhat. Az 5-6 centi az nagyon kevés, kb a makk meg egy kicsi. Ezt lemértétek vagy honnan tudod, hogy mennyi megy be?

Ha az jóval több, akkor valószínűleg eléri a méhszájat és azért fáj.

Nem mindenki szereti a háromlábú pasikat.

2023. júl. 17. 16:20
 8/9 A kérdező kommentje:

Egyáltalán ki fogok tágulni annyira, hogy tovább belém tudjon hatolni? Szerintem a vastagsága miatt nem tud tovább bemenni.

6 és 7: egyetértek. Nagyon szeretem a barátom, de kissé megkeseríti nálam is a szexet ez a dolog..😅

2023. júl. 18. 00:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Nos gyakorolni gyakorolni..Sikosìtót is tegyetek bőven.. Te is a bejàrathoz , ő pedig a farkàra.. be fog az csúszni a helyére hidd el 😉
2023. júl. 18. 06:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!