Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a szüzességem?

Igen, elvesztetted.
Az viszont, hogy benedvesedsz, nem jelenti azt, hogy tágulsz is kellőképpen.

Hogy lehet ilyen hülyeséget írni? A szűzhártya a hüvely bemeneténél helyezkedik el. Van, akinek sport közben is ki tud szakadni. Vagy az én esetemben már maszti közben elég fiatalon ,,kiszakadt". Ha bement a pénisze, akkor nem vagy szűz, ez ilyen egyszerű. Szerintem elég rövid hüvelyed lehet, illetve nem izgulsz fel rendesen, nem tágulsz rendesen, valószínüleg a méhszájadat döfködi, ami okozhat éles fájdalmat. Próbálkozzatok több előjátékkal, ülj bele te, hogy tudd irányítani a mélységet. Ezért nem mindenkinek jó a nagy fac. Többek közt nekem sem.
18L

Simán ütheti a vége a méhszájat. Az fájhat. Az 5-6 centi az nagyon kevés, kb a makk meg egy kicsi. Ezt lemértétek vagy honnan tudod, hogy mennyi megy be?
Ha az jóval több, akkor valószínűleg eléri a méhszájat és azért fáj.
Nem mindenki szereti a háromlábú pasikat.
Egyáltalán ki fogok tágulni annyira, hogy tovább belém tudjon hatolni? Szerintem a vastagsága miatt nem tud tovább bemenni.
6 és 7: egyetértek. Nagyon szeretem a barátom, de kissé megkeseríti nálam is a szexet ez a dolog..😅

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!