Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi történik Magyarországon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik Magyarországon?

Figyelt kérdés

Egyre többszőr futok bele traszokkal, és melegekkel az interneten. Leginkább TikTok-on és YT-on vannak fent.

Nem vagyok ezeknek a híve, de nem is ítélem őket el. Az azonban furcsa, hogy hirtelen ennyi magyar vállalta fel.

Miért most? Mi miatt van ez? És miért jó ha ezt interneten mutogatják?

(ez az én véleményem, ha ez vkinek nem tetszik, ne ragáljon a kérdésre)

2023. júl. 17. 00:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
Mert a közösségi média libsi kezekben van. Ezt nyomják le mindenki torkán ha kéri ha nem.
2023. júl. 17. 00:50
 2/13 anonim ***** válasza:
24%

Hiába hurrogjátok le az #1-est a neten divat lett a píszí. Minden filmbe, sorozatba stb. szinte kötelező elem egy meleg és egy színesbőrű (természetesen pozitív karakterként). A különböző oldalak a nagy-nagy polkorrektség jegyében folyamatosan előretargetolják őket és hangoztatják hűűűű de nagy tolerancia van ám náluk.

Ezzel együtt semmivel sem lett több meleg, travi mint eddig volt, csak jobban kijöttek a fényre. Ettől még a lakosságon belüli részarányuk ugyanúgy 4-6% körül mozog. Ha nem akarod látni akkor semmit sem kell tenni, csak simán nem kattintasz rá és kész.

2023. júl. 17. 02:14
 3/13 Chris88 ***** válasza:
94%
Ha nem érdekel, akkor nem kellene ilyen tartalmakat nézegetned, és akkor nem dobnák fel a különböző oldalak automatikusan. Én pl. nem szoktam ilyenekkel találkozni.
2023. júl. 17. 02:15
 4/13 anonim ***** válasza:
23%
Remélem pár év mulva mindenki transz lesz.
2023. júl. 17. 05:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Változik Mo., előbújnak.
2023. júl. 17. 06:59
 6/13 anonim ***** válasza:
62%

Ez lehet valakinek furcsa lesz, de én sem értem miért kell mindenhol ezt reklámozni, pedig én is meleg vagyok.

Mindenkinek a saját, privát dolga, nem tartozik senkire, nem kell mutogatni.

2023. júl. 17. 07:23
 7/13 Endura ***** válasza:
100%

2.es:a Netflixen egyáltalán nem mindig pozitív a heterotól eltérő szál,gondolj csak bele,legálább kettő meleg gyilkosról készült film és dokumentumfilm,a kedvenc sorozatomban,az Elitben és annak utánzatában Az osztályban a gyilkos biszexuális,bár van benne ha nem is pozitív,hanem teljesen semleges meleg szál is.A Netflixnek nem is a propagálás a célja,inkább a nagyobb bevétel a minél nagyobb nézőszám segítségével.

Ahogy a való életben is van,a filmekben is ugyanúgy megjelenítik a meleg karaktereket,hiszen nincs is olyan család szerintem,ahol ne lenne legalább egy heterotól eltérő szexualitású családtag,tehát teljesen jogos filmekben sorozatokban is megjeleníteni.Ez nem propaganda,senki nem lesz meleg,biszex,transz csak azért,mert ilyet lát,ezt csak a kedvenc vezetőnk próbálja belénk tukmálni.

2023. júl. 17. 08:22
 8/13 anonim ***** válasza:
bezzeg a régi szép időkben még csak a pain olympics és a 2girls1cup volt a neten :(
2023. júl. 17. 08:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mióta van internet és mióta szinte mindenkinek hozzáférése van, sokkal több információ kerül elénk. Meg nagyobb lett az átláthatóság is az elmúlt évtizedekben, többen nyíltak meg, stb... Nyugi, nem csak az LMBTQ-ból lett több a világon, de sokkal több az összeesküvés-elmélet, a politikai vélemény, a hülyeség, stb... szóval minden, amit az ember ki tud találni... Szerencsére azért a tudomány és a tanulás is sokkal közelebb került a használókhoz. Én pl. ma más a világ bármelyik nyelvén tanulhatok, szinte ingyen, ez 30-40 éve még nem létezett, akkor volt a könyvtár, már ha volt a nyelvről könyv, de így se hallottuk akkor még a kiejtést, stb. Most felmész a youtube-ra és hallod. A mai fiatalok nem is tudják, mennyire könnyebb nekik ma bármit is tanulni...
2023. júl. 17. 08:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Mondanám hogy én a netnek hála milliószor több homofobb szutykot látok, de ez nem igaz, sajnos az ilyesmi a való életben is hangoztatta, hirdetve, a másik képébe tolva van.
2023. júl. 17. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!