Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak 75G-s melltartómérettel hány kilós lehet a cicije?
Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 23:18
11/15 anonim 

válasza:

10: én értem, hogy a boobpedia szerint ennyi, de az itt lévő csajok nagy részének NINCS 75G melle. Vagy kisebb a kosár, vagy biztos, hogy nagyobb a körméret.
12/15 anonim 

válasza:

85 G kosaras melleim vannak. Nem szilikon, saját. Kb 2 kiló a súlyuk mellenként. Elég mókás volt lemérni, de én is kíváncsi voltam rá. Eleggé megterheli a hátam vállam. 25L
13/15 anonim 

válasza:

A 85G már valamivel elképzelhetőbb méret.
Egyébként szerintem nem tudod lemérni a súlyát teljesen, mert mindenképpen tartani fogja valamelyest a mellkasod, szóval a 2 kilónál valószínűleg még több is.
14/15 anonim 

válasza:

Nekem meg 90G a mellméretem és kb 2 kiló együtt a két mellem.
15/15 anonim 

válasza:

Egyszerűen zsogokbaz EFGH-kért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!