Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bigender/genderfluid emberek léci elmagyaráznátok, hogy ez az egész, hogy működik? Hogy jöttetek rá?

Egyszerűen csak elment az eszük, vagy nem is volt...
Csak férfi és nő létezik. Az összes többi csak azon múlik, h mekkora rendetlenség van a fejében ...
Ennyi erővel hihetik magukat betonkeverőnek vagy gumicsizmának is. Semmi különbség...

Szia, én talán genderfluidnak tudnám leírni magam. Igazából először nem binárisként aztán transznemű férfiként definiáltam magam most, a genderfluid és a pángender között vagyok :)
Azt mindig tudtam hogy nem azonosulok teljesen a női nemmel, vagy csak nagyon ritkán, egyszer koktélruhát vettem fel, egyszer farmer+póló kombót.
Néha így éreztem komfortosnak néha úgy ugye. Aztán elkezdtem szorongani, diszfória, gender krízis, és megkérdőjeleztem önmagam. Befordultam, megjártam a zártosztályt a szorongásaimmal és depressziómmal Aztán hallottam először hogy létezik és elkezdtem megnyugodni bár még nem teljesen :)
Bármi kérdésed van nyugodtan.
Kedves első válaszolónak pedig: nem csak női és férfi nem létezik hanem kétnemű emberek is vannak (mármint biológiailag is)
De amúgy igen biológiailag ezek a nemek léteznek, a társadalmi nem egy másik dolog.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!