Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezek melegek lehetnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek melegek lehetnek?

Figyelt kérdés
Van két pali az edzőteremben. Egy 45 körüli fazon, amúgy személyi edző, rendszeresen csapdossa férfiak fenekét, az enyémbe meg konkrétan belecsípett (nem vagyok a kliense). A másik egy 50 körüli nagyhangú proli, ő meg rendszeresen taperol másokat, poénkodás közben egyszercsak átkarolt és a mellkasomat kezdte dörzsölgetni. Ja, meg elment mögöttem és végigsimította a derekamat. Persze, ő "utálja a bzikt, fúj".
2023. júl. 16. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Esélyes...
2023. júl. 16. 17:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Azért furcsa, mert az edző ráadásul nős, több gyereke van.

A másik meg megszállottan próbálkozik minden nőnél.

2023. júl. 16. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A feleség,gyerek, menyasszony,semmire de semmire nem garancia !

Sok embernél biodíszlet, leplezni a férfiak iránti irányultságát.Sok meleg él alibi kapcsolatban, még arra is képesek,hogy összemaszatoljanak gyerekeket.

Ismerek ilyet, lelkibeteg lett az elnyomott vágyai miatt 56 éves korára. Három gyerekkel és egy satrafa feleséggel.

2023. júl. 16. 19:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Soha nem értettem, hogy ha valaki meleg, hogy képes annyit szexelni nővel, hogy több gyerek is legyen.
2023. júl. 16. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez hol van?
2023. júl. 16. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!