Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok, ha a rosszlányokról szeretnék valakivel egy vagy akár több napot eltölteni? Tapasztalatok?
Mivel sosem csináltam még semmi hasonlót, ezért elsősorban az árazás érdekelne (pl. 1 nap, 1 hétvége). Feltételezem Pesten drágább, de én egy vidéki megyeszékhelyen lakok. Nem tudom érdemes lehet-e valakit elhívni akár messziről is, vagy maradjak a közeli lányoknál.
Tulajdonképpen a teljes barátnő feeling érdekelne, anélkül hogy bárkit azzal kellene hitegetnem hogy komoly kapcsolatba kezdek vele. Elsősorban nem is annyira a szex érdekel (persze az is, teljes mértékkel, rosszlányokról beszélünk), hanem egyfajta érzelmi-pszichológiai felfrissülést keresek, mivel a hosszú ideje tartó fizikai kontaktus hiányát már erősen érzem (8+ év, előtte voltak több éves kapcsolataim, 27 vagyok), és úgy gondolom komolyan rontja az életminőségem. Idegesebb, nyugtalanabb, kiegyensúlyozatlanabb, szorongóbb, stb. lettem miatta. Nyilván ezt a mechanikus szexszel nem igazán lehet oldani, hanem ehhez tényleg egy szerető barátnő kellene, de erre nincs jelölt aki alkalmas lenne, nem hivatásos lányokat pedig nem akarok megtéveszteni vagy kihasználni. Inkább fizetnék ezért valakinek, az sokkal tisztább, és feltehetően még olcsóbb és biztosabb is, mint "randizgatni".
Célom lenne a szeretkezés a szex helyett, mivel a pszichológiai hatások tényleg jobban érdekelnek, mint a puszta mechanikus kielégülés, ehhez pedig olyan dolgok tartozhatnak, amivel talán nem minden lány kényelmes, pl. összebújás, simogatás, csók, és így tovább. Persze nincsenek erről téveszméim, és értem én, hogy "színjáték", de ha az egész oldott hangulaton és baráti beszélgetéseken alapszik két alkalom közt, akkor nem bánom, sőt, egy jó színésznőt keresnék, és ha kialakul akkor akár rendszeresen elhívnám, és szórakoztatnánk egymást (teljesen kétoldalúan, és nem csak szexuálisan) mondjuk egy-egy hétvégére.
Röviden, milyen árkategóriára számítsak, és mire figyeljek, illetve bármilyen más tanács is érdekelne.

Arra számíts, hogy a kiszemelt lány nem biztos, hogy rögtön elvállal egész napra úgy, hogy nem is ismer. Sok lánynál az első alkalom időben limitált.
Arra is figyelj, hogy beszéld meg a lánnyal, hogy az étkezés benne van-e az árban, ő intézi, vagy azt neked kell intézned.
Ár tekintetében vidéki megyeszékhelyen egy lány mondott nekem egész napra 100e Ft-os árat, de neki régi vendége vagyok, nem tudom, ez számít-e... Más lányokat nem kérdeztem.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!