Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén láttatok már itt olyat, hogy ide járnának jól kinéző csajok?
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 23:35
3/20 anonim 

válasza:

Szexkapcsolatom is volt innen helyes lánnyal.
4/20 anonim 

válasza:

Mármint ebbe a kategóriába?
Igen, láttam!
5/20 anonim 

válasza:

Igen, van 1-2 csinos lány is - viszont mindegyiknek legalább 100-150 "kérője" támad innen. S a nők 99%-a elsősorban NEM ismerkedni van itt.
6/20 anonim 

válasza:

Azt ne számold bele mikor egy válasz után özönlenek a privátok akik már látatlanba vennék elő a farkukat neki..
7/20 anonim 

válasza:

#6 ok, akkor a szimpla recsizni akarókat nem számolom bele, csak a dugni akarókat, úgy már csak 50-60 "kérő" jut egy nőre 😂
8/20 A kérdező kommentje:
4-es Mutass képet te kamuss akkor elhiszem.
2023. júl. 15. 23:51
9/20 anonim 

válasza:

Kedves kérdező akkor te írtál rám is?Mit érdekel téged?Én dugtam vele,te sosem fogsz..
10/20 anonim 

válasza:

Mindjárt küldöm csak nyomd meg a Ctrl + Shift + W -t előbb, hogy lehessen írni privát üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!