Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Levelezel innen gyakoriról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levelezel innen gyakoriról olyannal, akivel ha úgy alakul, szeretkeznél is?

Figyelt kérdés
2023. júl. 14. 22:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Na pl. egy privi, amit most kaptam egy kérdés kapcsán, természetesen kiszerkesztettem belőle olyan dolgokat, amik nem publikusak:

"Szia!!Ha nagyon magas vagy ... esetleg ha téged meg izgalomba hoz ha semmibe nézzhetnél mivel magas nő vagy. ... keresek olyan hőlgyet aki 178 feletti és vagy magassabb es tüsarkút is szereti felveni és nem zavarja ha vki így mellete kisseb ..Sőt én pont izgulok ha vki jó magas ..hosszúláb fetishem talp láb fetisem és olyan nőt imádnék aki inteligens tudja a pasi mire izgul vágyik.Ha akarsz vki ilyet aki még be is hódol es szeret kényeztetni plusz taposnál is rajtam rámírhatsz barátkozok."

Az egészen kihalok, de az, hogy a fétis szó két külön helyesírással van (és egyszer sem jól) ill. az intelligens egy l-lel... Hát kész. Am. tudom milyen a diszgráfia, szóval azzal nincs akkora baj, ha vki nem tud helyesen írni. De a mondanivaló... No comment.

20-as voltam

2023. júl. 15. 14:23
 22/25 anonim ***** válasza:

Az is sokat elárul ám az emberről, hogy mennyire tud értelmezni egy szem feltett kérdést...

2023. júl. 15. 16:00
 23/25 anonim ***** válasza:

22

A 20-ban válaszoltam a kérdésre. Ha veszed a fáradtságot, hogy elolvasd a válaszokat, még az is kiderülhet számodra, hogy kb. 2 vagy 3 ember válaszolt a kérdésre rajtam kívül. Tehát hogy MOST konkrétan van-e olyan ember, akivel levelezek és esetleg elképzelhetőnek tartanám, hogy legyen szex.

A 21-et azért írtam be, mert ilyenkor jönnek ríni az emberek, hogy "jajdeválogatósvagy", stb. {És nagyon sok lehetőség lenne, de 100-ból talán 1 üti meg a szintet, h egyáltalán szívesen beszélgessek vele.}

2023. júl. 15. 18:52
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, már meg is történt.
2023. júl. 15. 19:55
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyanokkal levelezek :D De volt is jónéhány olyan alkalom, amikor lett is belőle valami.
2023. júl. 16. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!